Η μαμά των Paris και Nicky Hilton μοιάζει με αδερφή τους

Η μαμά των Paris και Nicky Hilton μοιάζει με αδερφή τους

Απίστευτο το πόσο κούκλα είναι

Την Paris Hilton τη γνωρίζεις καλά, το ίδιο και την αδερφή της Nicky. Έχεις δει όμως τη μητέρα τους Kathy, ποτέ; Οι celebs σπάνια μας δείχνουν τους γονείς τους και γενικά φωτογραφίες ή άτομα της οικογένειά τους, όπως αυτές τις φωτογραφίες δεν μπορείς να τις χάσεις για κανέναν απολύτως λόγο.

Δεν είχε τύχει να δούμε ποτέ τη μητέρα των δύο κοριτσιών, και τώρα που την είδαμε σκεφτόμαστε πόσο λάθος κάναμε. Η Kathy Hilton, εκτός του ότι διαθέτει δικό της Instagram account, είναι και μία κούκλα. Η 61χρονη συμμετείχε με τις κόρες της σε μια φωτογράφιση, και χωρίς καμία απολύτως υπερβολή σου λέμε πως είναι μια κούκλα και σε καμία δεν θα πιστεύαμε πως είναι μητέρα τους αν δεν το διαβάζαμε.

Η Kathy Hilton συμμετείχε σε μία καμπάνια του οίκου Valentino, με τις κόρες της Paris και Nicky και οι φωτογραφίες που μας χάρισαν ήταν απλά φανταστικές. Η 61χρονη ήταν μία κούκλα στις φωτογραφίες, και άνετα θα λέγαμε πως είναι αδερφή τους αντί για μητέρα τους. Παρά τα 61 της χρόνια θα λέγαμε πως διατηρείται άψογα και γι’ αυτό της αξίζει αν μη τι άλλο ένα χειροκρότημα.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.