Τι αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού για την επιστροφή στην τηλεόραση και για τα παιδιά της

Τι αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού για την επιστροφή στην τηλεόραση και για τα παιδιά της

Τι αποκάλυψε η Δούκισσα για το τηλεοπτικό comeback

H επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην τηλεόραση είναι πια γεγονός και η παρουσιάστρια έκανε το πρώτο γύρισμα της για το Make Over στο Skai.

Η Έλενα Πολυκάρπου βρήκε την παρουσιάστρια μετά το γύρισμα που έκανε και η Δούκισσα εκεί έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις.

Το Make Over θα είναι ένα concept όπως το Style Me Up, που αφορά τη μεταμόρφωση και την αλλαγή εκείνων που επιλέγουν να συμμετέχουν σε αυτό. Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό concept που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό, και παλαιότερα -σε παραλλαγή του- είχε προβληθεί από το MEGA.

H Δούκισσα ήταν πολύ χαρούμενη για την επιστροφή στην τηλεόραση και το έσκασε ανάμεσα στις μαγνητοσκοπήσεις, για να κοιμίσει τον γιο της.



«Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και δεν είναι τόσο αγκριστρωμένα πάνω μου, έχουμε γκρουπάρει τα γυρίσματα για να έχω χρόνο. Σε αυτό το πλατό κάναμε τα δύο πρώτα χρόνια εκπομπή με τον Θέμο, θα είναι σούπερ super makeover κι αυτός θα είναι ο τίτλος στην εκπομπή. Τα νούμερα θα τα βλέπω, είναι συγκεκριμένη η εκπομπή και θα βγαίνουμε κατ’ ευθείαν μετά τον Νίκο Μουτσινά».

Όσο για το 2020, η Δούκισσα εξήγησε και τι ένιωσε η ίδια:

«Ήταν δύσκολη χρονιά το 2020 για όλους τον κόσμο και για εμάς, ζοριστήκαμε πολύ αλλά όπως και ο άντρας μου είναι αισιόδοξος και τον βλέπω να χαμογελά, παίρνω δύναμη κι εγώ», τόνισε η Δούκισσα που αποκάλυψε πως ο γιος της φεύγοντας της είπε πως την αγαπά πολύ ενώ η κόρη της είναι μικρή ακόμα και της είπε απλά «μαμά».