«Ήμουν μεθυσμένη»: Η αποκάλυψη της Victoria για ΕΚΕΙΝΗ τη Συνέντευξη Τύπου των Spice Girls

«Ήμουν μεθυσμένη»: Η αποκάλυψη της Victoria για ΕΚΕΙΝΗ τη Συνέντευξη Τύπου των Spice Girls

Σε περίπτωση που την είχες ξεχάσει είμαστε εδώ για να στη θυμίσουμε!

Την έχουμε συνηθίσει σοβαρή, μετρημένη, αυστηρή, να ελέγχει κάθε λεπτομέρεια και να μην αφήνει τίποτα στην τύχη του. Κι όμως, κάποιοι ξεχνάμε ότι έχει υπάρξει μέλος του πιο θρυλικού Girl Band της ιστορίας, και όλα αυτά κατά τη διάρκεια των άγριων ‘90s.

Αναφερόμαστε φυσικά στη Victoria Beckham, η οποία μπορεί πλέον να είναι διάσημη fashion designer, αλλά γνωστή παγκοσμίως έγινε ως τραγουδίστρια μέσα από τις θρυλικές Spice Girls.

Δύο δεκαετίες πίσω λοιπόν, τα 5 αυτά κορίτσια ήταν διάσημα και υπερβολικά δημοφιλή, με αποτέλεσμα κάθε τους εμφάνιση να γίνεται θέμα συζήτησης. Αμέτρητες συναυλίες, συνεντεύξεις, για ένα κοινό που δεν χόρταινε να βλέπει τα ινδάλματά του.

Μία από τις πιο ιστορικές Συνεντεύξεις Τύπου του συγκροτήματος, ήταν και αυτή στη Βραζιλία, το μακρινό 1997, κατά τη διάρκεια της οποίας, η Victoria είχε ιδιαιτέρως παράξενη συμπεριφορά, με αποκορύφωμα τη στιγμή που απλά… σηκώθηκε και έφυγε!

Σήμερα, και αφού οι σκηνές αυτές έχουν γίνει memes στα social media, η αγαπημένη fashion designer, αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη: «Είχα μεθύσει και είχα απίστευτο hangover εκείνη την ημέρα», είπε, και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Εντάξει, νέο και διάσημο κορίτσι ήταν. Ποιος να την αδικήσει;