Ο Brad Pitt θα κάνει Χριστούγεννα με τα παιδιά του και ας έχει χωρίσει με τη Jolie

Ο Brad Pitt θα κάνει Χριστούγεννα με τα παιδιά του και ας έχει χωρίσει με τη Jolie

Το διαζύγιο και η κόντρα καλά κρατεί

Έχεις ακουστά το τραγούδι «I’ll be home for Christmas»; Κάπως έτσι τραγουδάει και ο Brad Pitt που φέτος θα περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του. Περίπου δηλαδή, και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι έχει συμβεί ή μάλλον τι πρόκειται να συμβεί. Ο Brad Pitt θα περάσει τουλάχιστον μερικές από τις διακοπές με τρία από τα παιδιά του – την κόρη του Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne, καθώς η μάχη της πικρής επιμέλειας με την Angelina Jolie μαίνεται ακόμη.

Ωστόσο, η επίσκεψη θα περιοριστεί στο συγκεκριμένο «παράθυρο» της ημέρας των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Us Weekly, που μετέφερε τα νέα. «Μπορούν να περάσουν τη νύχτα μαζί του την παραμονή των Χριστουγέννων», λέει το περιοδικό, σύμφωνα με μια πηγή, το οποίο στη συνέχεια διευκρινίζει ότι Pitt και Jolie «συζήτησαν προηγουμένως να περνούσαν τις διακοπές ως οικογένεια όταν τα «πήγαιναν καλά» νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αλλά έκτοτε έχουν αλλάξει τα σχέδιά τους.

«Ο Brad και η Angelina είναι εξίσου υπεύθυνοι γι’ αυτό το ατέρμονο δράμα», προσθέτει η πηγή. «Δυστυχώς, τα παιδιά τους είναι παράπλευρη απώλεια». Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι «κλειδωμένοι» σε μια ατέλειωτη μάχη επιμέλειας που συνεχίζεται από τότε που κηρύχθηκαν νόμιμα άγαμοι τον Απρίλιο του 2019. Η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Pitt τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο Brad Pitt, έστω και έτσι θα βρεθεί με τρία από τα έξι του παιδιά.