William και Kate Middleton κατηγορούνται πως έσπασαν το lockdown

William και Kate Middleton κατηγορούνται πως έσπασαν το lockdown

Ποιοι κατηγορούν τους royals;

 

Το κύμα του κορονοϊού καλά κρατεί και στην Αγγλία, κι εκεί από ότι ακούμε τα πράγματα είναι επίσης αρκετά αυστηρά σε ότι αφορά τους κανόνες τήρησης των μέτρων. Κι επειδή όπως αποδείχθηκε δύο φορές κορονοϊό μπορούν να κολλήσουν και οι royals, καλό θα ήταν να μην κάνουν ότι θέλουν. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton να σπάνε τους κανόνες του lockdown με τις κατηγορίες να είναι αρκετά έντονες (και δεν είναι η πρώτη φορά).

Ο William και η δούκισσα του Cambridge εθεάθησαν να περπατούν μαζί με τα τρία τους παιδιά (George, Charlotte, Louis) δίπλα στον πρίγκιπα Edward και τη σύζυγό του Sophie, οι οποίοι είχαν επίσης μαζί τα δύο τους παιδιά, Louise Windsor και James Viscount Severn. Όλοι μαζί περπατούσαν στο Luminate στο Sandringham. Το μονοπάτι για το περπάτημα είναι ανοιχτό για το κοινό μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, και οι βασιλείς εθεάθησαν να περπατούν πριν ανοίξει το αξιοθέατο στο κοινό.


https://www.instagram.com/p/CJFyK4Sl0eF

Σύμφωνα με τους τελευταίους κανόνες του lockdown επίσης, μπορείς να δεις τους φίλους και την οικογένειά σου με τους οποίους δεν ζεις μαζί σε εξωτερικούς χώρους, σε μια ομάδα που δεν υπερβαίνει τα 6 άτομα. Αυτό το όριο των 6 περιλαμβάνει παιδιά κάθε ηλικίας. Και αν είσαι καλή στα μαθηματικά και μέτρησες τα παραπάνω royal πρόσωπα, θα είδες πως δεν ήταν συνολικά έξι, αλλά εννέα.

Το παλάτι αρνήθηκε να απαντήσει για το συμβάν όταν ρωτήθηκε, όμως είναι σίγουρο πως μια «καταπάτηση» των κανόνων υπήρξε. Για την ακρίβεια οι δύο οικογένειες ξεκίνησαν από διαφορετικά σημεία, απλά κάπου στη μέση του μονοπατιού ο χώρος είναι τόσο στενός που αναγκαστικά συναντήθηκαν και δυστυχώς δεν ήταν εφικτό το να κρατήσουν τις απαιτούμενες αποστάσεις τους.