Jennifer Aniston: Η δήλωση για τον Brad Pitt, που αλλάζει τα δεδομένα

Jennifer Aniston: Η δήλωση για τον Brad Pitt, που αλλάζει τα δεδομένα

Εσύ θυμόσουν τα συγκεκριμένα λόγια της διάσημης ηθοποιού;

Ήταν το 2005 όταν και το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood ανακοίνωνε το χωρισμό του, με μία γραπτή δήλωση μέσα από το περιοδικό People. Έπειτα από 7 χρόνια κοινής πορείας, η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt, αποφάσισαν να χωρίσουν, μάλλον εξαιτίας της παράνομης σχέσης του Brad με την Angelina, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Brad χώρισε και από την Angie, και όπως ήταν φυσικό, οι φανς άρχισαν να κάνουν όνειρα για πιθανή επανασύνδεσή του με την Aniston. Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν και η διαδικτυακή τους συνάντηση λίγους μήνες πριν, όπου το κλίμα ήταν άκρως παιχνιδιάρικο και ερωτικό. Γεγονός που κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι μιας και θεώρησαν ότι η Jennifer θα πρέπει να μείνει μακριά από τον άντρα που τόσο την πλήγωσε και ίσως την εξέθεσε κάποτε.

Παρόλα αυτά, και μιας και η σχέση των δύο stars είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, σήμερα έρχεται και πάλι στη δημοσιότητα, μία δήλωση της διάσημης ηθοποιού, από συνέντευξή της στη Vogue το 2008, όπου είπε κάποια πράγματα τα οποία ομολογουμένως δεν θυμόμασταν.

«Όχι δεν ήταν και τόσο άσχημα όσο πίστευε ο κόσμος. Προφανώς και κανένας δεν είναι ευτυχισμένος όταν παίρνει διαζύγιο, αλλά είναι τόσο μακρινό όλο αυτό, που ούτε καν μπορώ να θυμηθώ πώς αισθανόμουν. Noμίζω ότι πλέον είναι πολύ θολό στο μυαλό μου. Εξάλλου, με τον Brad είχαμε κάνει μία τεράστια συζήτηση, και πραγματικά έκτοτε παραμένουμε φίλοι».

Ήρθε η ώρα λοιπόν να σταματήσει ο κόσμος να τη θεωρεί την απόλυτη πληγωμένη του Hollywood, και να τη δει όπως πραγματικά είναι: Μία λαμπερή και ταλαντούχα star. Και ναι, θα τη θέλαμε και πάλι με τον Brad, αλλά το 2020, έχει αποδείξει ότι δεν είναι και τόσο καλό στο να κάνει χάρες.