Τι δώρο πήρε η Meghan Markle στον William τα πρώτα της Χριστούγεννα ως royal;

Τι δώρο πήρε η Meghan Markle στον William τα πρώτα της Χριστούγεννα ως royal;

Ήταν κάτι πολύ αστείο

Ήταν τα Χριστούγεννα του 2017, η πρώτη φορά που η Meghan Markle εμφανίστηκε ως επίσημο -σχεδόν- μέλος της βασιλικής οικογένειας. Λίγο πριν μπει το 2018, η Meghan πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με τον Harry και την οικογένειά του στο Sandrigham, όντας ένα μήνα αρραβωνιασμένοι. Τον Μάιο της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους, όμως η Meghan είχε φροντίσει να σπάσει τον πάγο μεταξύ τους κάνοντας για τα Χριστούγεννα ένα αστείο δώρο στον πρίγκιπα William.

Υπάρχει λοιπόν μια παράδοση δεκαετιών στη βασιλική οικογένεια, όπου τα μέλη της ανταλλάζουν μεταξύ τους φθηνά αστεία δώρα. Κάποτε η πριγκίπισσα Άννα είχε κάνει στον μεγάλο της αδερφό Κάρολο δώρο ένα δερμάτινο κάθισμα τουαλέτας. Η Kate Middleton από την άλλη έχει πάρει στον Harry ένα kit με οδηγίες για το πώς να «μεγαλώσεις το δικό σου κορίτσι». Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι επίσης σε αυτή την περίεργη ανταλλαγή δώρων, με τον Harry να της παίρνει κάποτε ένα σκουφάκι για το ντους, το οποίο έγραφε: «Ain’t Life a B****?», ενώ ο πρίγκιπας William πήρε επίσης ένα σετ κινέζικου σερβίτσιου με θέμα το Winnie the Pooh.

Στο Finding Freedom, αναφέρεται ότι η Meghan δεν έχασε την ευκαιρία με τα δώρα για τα πρώτα της Χριστούγεννα. Δώρισε ένα κουτάλι στον William που είχε ανάγλυφο στο ρηχό άκρο του σκεύους την έκφραση: «cereal killer». Ένα άλλο δώρο γι 'αυτήν ήταν ένα χάμστερ που τραγουδούσε και το οποίο έδωσε στη βασίλισσα.

Την περασμένη εβδομάδα όπως μάθαμε Meghan και Harry, αντάλλαξαν ήδη δώρα με τους William-Kate, στέλνοντάς τους τα πριν από τις διακοπές, όπου θα είναι όλοι χώρια φέτος.