Η Chrissy Teigen συγκλονίζει: «Δεν μπορώ να μείνω έγκυος ποτέ ξανά»

Η Chrissy Teigen συγκλονίζει: «Δεν μπορώ να μείνω έγκυος ποτέ ξανά»

«Λυπάμαι που δεν μπορώ να ξαναμείνω έγκυος»

Με ένα Post στο Instagram, η Chrissy Teigen μας έδειξε το σώμα της, 2,5 μετά την τραγική απώλεια του μωρού που είχε στην κοιλιά της, στο τρίτο τρίμηνο κύησης.

Η Teigen μας έδειξε πως, μετά από τόσο καιρό, η κοιλίτσα της παραμένει εκεί για να της θυμίζει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ενώ η σύζυγος του John Legend αποκάλυψε και την πιθανότητα να μείνει έγκυος ξανά τονίζοντας

«Αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου μόλις χτες. Παρότι δεν είμαι πια έγκυος, κάθε ματιά στον καθρέφτη μου θυμίζει τι θα μπορούσε να γίνει και δεν ξέρω γιατί η κοιλιά μου είναι ακόμα εκεί, είναι τρελό, αλλά είμαι περήφανη για το ταξίδι που έκανε το σώμα και το μυαλό μου. Αγαπώ να είμαι έγκυος τόσο πολύ και είμαι λυπημένη που δεν θα μπορώ να μείνω έγκυος ποτέ ξανά.

Νιώθω όμως τυχερή που έχω δύο εκπληκτικά μικρά που γίνονται μεγάλοι άνθρωποι κάθε μέρα. Σας αγαπώ»!

Η Teigen είχε σοκάρει τον κόσμο μέσα από τις φωτογραφίες τοκετού που είχε δημοσιεύσει στο Instagram, ενώ είχε χάσει τον γιο της Jack λίγο μετά τη γέννα. Αυτή την εβδομάδα, η Chrissy είχε δημοσιεύσει ένα story που εμφανιζόταν με δάκρυα στα μάτια μετά από μια συνεδρία ψυχοθεραπείας.