Η νέα οικογενειακή φωτό της Kim Kardashian και η ηχηρή απουσία

Η νέα οικογενειακή φωτό της Kim Kardashian και η ηχηρή απουσία

Θέλει να μας πει κάτι; 

Είναι πλέον γνωστό, ότι ο γάμος της Kim Kardashian δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του φάση. Οι φήμες κάνουν λόγο για χωριστές ζωές, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι η reality star και ο Kanye West ζουν πλέον και σε διαφορετικά σπίτια-όχι ότι αν ζούσαν στο ίδιο θα συναντιόντουσαν αλλά κουβέντα να γίνεται-.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν το πρόσφατο ξέσπασμα του Kanye μέσω social media, όπου εξέθεσε την Kim και την οικογένειά της, ενώ στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι ο διάσημος τραγουδιστής δέχεται ειδική αγωγή και νοσηλεύεται σε κέντρο ψυχικής υγείας. Παρόλα αυτά, η διάσημη reality star, δήλωνε ότι θα τον στηρίξει και ότι δεν έχει σκοπό να πάρει διαζύγιο.

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για το ζεύγος, μιας και όλο και πληθαίνουν οι φήμες που τους θέλουν χώρια. Αποκορύφωμα η throwback φωτογραφία που ανέβασε η Kim, από ταξίδι της οικογένειας το φθινόπωρο, στην οποία είναι σχεδόν όλη η οικογένεια, ακόμα και ο Scott Disick ο οποίος ως γνωστόν είναι χωρισμένος με την αδερφή της Κοurtney, αλλά... απουσιάζει ο Kanye!

Λέτε να θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα; Την έχουμε βέβαια ικανή να το έκανε και τυχαία!

Photo by Kim Kardashian West on