Μετά το σκάνδαλο στη Ρώμη, ο ηθοποιός ποζάρει με την οικογένειά του ξανά

Μετά το σκάνδαλο στη Ρώμη, ο ηθοποιός ποζάρει με την οικογένειά του ξανά

Ο γόης του Hollywood στην οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα

Δύο μήνες μετά το σκάνδαλο στη Ρώμη, ο παντρεμένος ηθοποιός παραμένει τελικά με την οικογένειά του. Μιλάμε για τον Dominic West, τον διάσημο ηθοποιό που πριν δύο μήνες είχε εντοπιστεί σε τρυφερό διήμερο με την νεαρή ηθοποιό Lilly James ενώ αμέσως μετά τις παπαράτσι φωτογραφίες, είχε επιστρέψει στη σύζυγό του.

Κι ενώ δεν είχαμε καταλάβει αν το ζευγάρι θα χωρίσει εξαιτίας της περιπέτειας με τη νεαρή ηθοποιό, η σύζυγος του West, , Catherine FitzGerald δημοσίευσε την επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς της.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Catherine στα social media, η 49χρονη ποζάρει μαζί με τον 51χρονο και τα τέσσερα παιδιά τους Dora, Christabel, Francis και Senan με απόσταση.
Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί μπροστά από το κάστρο της οικογένειας της FitzGerald στην Ιρλανδία και σου θυμίζουμε πως ο West με τη σύζυγό του είναι παντρεμένοι τα τελευταία δέκα χρόνια.
O star της σειράς Affair, εντοπίστηκε με την James στα τέλη Οκτωβρίου να ανταλλάσσει δημόσια φιλιά στη Ρώμη, στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινία The Pursuit of Love στη Βρετανία.