Παραμονή Χριστουγέννων και σίγουρα χρειαζόσουν μία J.Lo με κολάν και crop top

Παραμονή Χριστουγέννων και σίγουρα χρειαζόσουν μία J.Lo με κολάν και crop top

Η οποία για ακόμη μία φορά… δεν έχει σωστή συμπεριφορά.

Είναι σέξι, διάσημη, αξιοθαύμαστη για πολλούς λόγους, και μία celebrity με τεράστια παγκόσμια επιρροή. Είναι η Jennifer Lopez, η οποία στα 51 της τολμά να κυκλοφορεί μονίμως με κολάν και κοντά μπλουζάκια, σκορπώντας κύματα ενθουσιασμού στο πέρασμά της.

Και μιας και σήμερα είναι Παραμονή Χριστουγέννων, οφείλουμε να σου δείξουμε τη νέα της καυτή εμφάνιση, λίγο μετά τη γυμναστική της, στο Maiami. O φωτογραφικός φακός λοιπόν συνέλαβε τη Λατίνα star, να βγαίνει από γυμναστήριο, με τη σέξι αμφίεση που περιγράψαμε παραπάνω, φορώντας τη μάσκα της και κρατώντας ένα ασορτί παγουρίνο, σίγουρα όχι με milk shake.

Και ενώ όπως πάντα ήταν φιλική και φυσικά εντυπωσιακή, το κοινό δεν μπόρεσε και να μη σταθεί στο γεγονός ότι προτίμησε να πάει σε γυμναστήριο, από το να παραμείνει στην ασφάλεια του δικού της ιδιωτικού χώρου,-λέτε να μην έχει στο σπίτι της;-κατηγορώντας τη για ανευθυνότητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer «σπάει» τους κανόνες για να γυμναστεί, αλλά όπως φαίνεται, δεν βάζει μυαλό.

Σε κάθε περίπτωση, το παράδειγμα που δίνει δεν είναι καλό, μιας και έχει θαυμαστές όλων των ηλικιών οι οποίοι επηρεάζονται από αυτή. Eπίσης θεωρούμε λίγο άδικο να φτάνεις στην παρανομία για να γυμναστείς και όχι για κάποιο μπαρ-όπως τουλάχιστον θα κάναμε εμείς- και αυτός είναι ο βασικός λόγος που η Lopez έχει το συγκεκριμένο σώμα και όχι εμείς.

Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τις φωτογραφίες με τη συγκεκριμένη εμφάνιση, ώστε να σκεφτείς και δεύτερη φορά τις ποσότητες που θα καταναλώσεις στο αυριανό εορταστικό τραπέζι. Αλλά εδώ που τα λέμε, μια ζωή την έχουμε! Ας φάμε…


https://www.instagram.com/p/CJKkSXwFTbd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading