Ο σύντροφος της Britney Spears βγήκε θετικός στον κορονοϊό

Ο σύντροφος της Britney Spears βγήκε θετικός στον κορονοϊό

Έχει κολλήσει και η τραγουδίστρια;

Κι εκεί που πίστευες πως δεν υπάρχει κάτι άλλο πια να ακούσεις για το 2020 (μας κοιτάει και γελάει το νούμερο αυτό) να που έρχεται μία ακόμη είδηση που δεν αφορά τίποτα άλλο εκτός από τον κορονοϊό, φυσικά. Ακόμη ένα celeb πρόσωπο βγήκε θετικός στον ιό και αυτός δεν είναι άλλος από τον σύντροφο της Britney Spears, Sam Asghari.

Το 26χρονο fitness μοντέλο και σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας αποκάλυψε το αποτέλεσμα του τεστ του σε ένα post στο Instagram, στο οποίο και μίλησε για τη διάγνωση. «Η ζωή ενός υγιεινού τρόπου ζωής βοήθησε και διαμόρφωσε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους, και είμαι τυχερός που έχω την ευκαιρία να εμπνεύσω μερικούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων μου», ο Sam ξεκίνησε τη δημοσίευσή του.

«Το 2020 ήταν μια τρελή / στριμμένη χρονιά για όλους μας. Πρόσφατα διαγνώστηκα θετικός για τον Covid-19, ήμουν αρκετά τυχερός που έμαθα τα νέα πριν βρεθώ και μολύνω τα αγαπημένα μου πρόσωπα (φίλοι, οικογένεια, σημαντικοί άλλοι)», συνέχισε ο Sam. «Απομόνωσα γρήγορα τον εαυτό μου και ξεκίνησα τη διαδικασία καραντίνας μόνος μου».

Στη συνέχεια, ο Sam συνέχισε να περιγράφει λεπτομερώς τα συμπτώματά του, τα οποία ευτυχώς δεν ήταν πολύ άσχημα.

«Εδώ βοήθησε πολύ ο υγιεινός τρόπος ζωής μου, είχα μόνο 1 ημέρα συμπτώματα κοινού κρυολογήματος τη 2η ημέρα μετά το θετικό τεστ, αλλά 24 ώρες αργότερα ήμουν απόλυτα φυσιολογικός», είπε ο Sam. «Συνέχισα τις προπονήσεις μου και την καθαρή διατροφή στο σπίτι όπως συνήθως. 10 ημέρες αργότερα δεν ήμουν πλέον μεταδοτικός, και βγήκα αρνητικός δύο φορές, ενώ μου ξεκαθαρίστηκε από τους γιατρούς πως πρέπει να τελειώσω την καραντίνα για να επιστρέψω στα αγαπημένα μου πρόσωπα».

Ο Sam κατέληξε στο συμπέρασμα: «Ξοδεύω πολύ χρόνο στο να τρώω υγιεινά και σκέφτομαι πόσο σημαντική είναι η υγεία μας γενικά ακόμη και εκτός Covid. Στο τέλος της ζωής μας ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα θα είναι η υγεία, θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να σας εμπνέω να ζήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Αν δεν το θυμάσαι ο Sam βγαίνει με τη Britney, από το 2017 αφού συναντήθηκαν στο μουσικό βίντεο «Slumber Party» το 2016.