Η Khloe Kardashian αρραβωνιάστηκε κι έχουμε όλες τις αποδείξεις

Η Khloe Kardashian αρραβωνιάστηκε κι έχουμε όλες τις αποδείξεις

Δεν γίνεται να συνέβη κάτι διαφορετικό

Η φετινή χρονιά για την Khloe Kardashian ήταν λιγότερο περίεργη, αλλά με πολλές θετικές εξελίξεις. Μπορεί να ήταν ένα από τα μέλη της οικογένειας Kardashian που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό (ευτυχώς το πέρασε σχετικά ήπια) ωστόσο τόσο τα προσωπικά της, όσο και τα επαγγελματικά της φαίνεται μέχρι και τώρα να πηγαίνουν άψογα.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως έχει δώσει ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Tristan Thompson. Οι δύο stars είναι μαζί ξανά τους τελευταίους τρεις μήνες περίπου και όπως όλα δείχνουν μεταξύ τους είναι όλα άψογα. Μάλιστα είναι όλα τόσο καλά που φήμες θέλουν το ζευγάρι να έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και να την επισημοποίησε.

Πώς; Μα φυσικά με έναν αρραβώνα. Η Khloe Kardashian απαθανατίστηκε σε βόλτα με την κόρη της True στη Βοστόνη όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο μπασκετμπολίστας, και το δαχτυλίδι που φορούσε μας τύφλωσε. Και αυτό έχει διπλή σημασία, γιατί εκτός από λαμπερό ήταν και τεράστιο. Και όταν λέμε τεράστιο το εννοούμε.


https://www.instagram.com/p/CJKShj_hcFQ

Το δαχτυλίδι η Khloe το φορούσε σε αυτό το δάχτυλο και σε αυτό το χέρι που πάντα κινεί υποψίες για αρραβώνα, και πολύ θα παραξενευτούμε αν συμβαίνει κάτι άλλο. Μερικοί υποθέτουν (οκ κι εμείς) ότι αυτό θα μπορούσε να είναι δαχτυλίδι αρραβώνων. Η Khloe όμως δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση αυτή τη στιγμή. Ο Scott Disick επιβεβαίωσε φαινομενικά τη σχέση τους τον Αύγουστο, οπότε και με αυτό το δαχτυλίδι όλα είναι πια πιθανά.

Μην ξεχνάς άλλωστε στο 2020 βρισκόμαστε. Επομένως δεν θα μας φαινόταν καθόλου περίεργο. Το σίγουρο είναι πως με αυτό το δαχτυλίδι η Khloe έκανε σίγουρα τη Rose (aka Kate Winslet) από τον Τιτανικό να πρασινίσει από τη ζήλια της.DPG Network