Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το τραγούδι που ερμήνευσε μετά από καυγά με τον Ντέμη

Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το τραγούδι που ερμήνευσε μετά από καυγά με τον Ντέμη

Η αποκάλυψη στον Ρυθμό και στη Ράνια Κωστάκη

Μια εξαιρετική live εμφάνιση έκανε η Δέσποινα Βανδή στη Νύχτα στον Ρυθμό 9,49 με τη Ράνια Κωστάκη. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live όλες τις επιτυχίες της αλλά έκανε και εξομολογήσεις για τα τραγούδια της και τις ιστορίες πίσω από αυτά.

«Αγαπώ πολύ τα Χριστούγεννα, στόλιζα από παλιά μετά του Αγίου Δημητρίου, έφερνα πάντα νωρίς τα Χριστούγεννα, κάποια λαμπάκια τα κρατάω ως το καλοκαίρι. Έχει ξεκινήσει ο γιος μου να μαγειρεύει, τον φωνάζω Ρατατούη, το φαγητό για μένα είναι νοιάξιμο», εξομολογήθηκε η Δέσποινα για τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Η Δέσποινα αποκάλυψε πως έχει κόψει το κρέας τα τέσσερα τελευταία χρόνια και τόνισε πως ο Ντέμης λατρεύει ό,τι έχει να κάνει με κρέας.

«Όταν είμαι στο σπίτι μ’ αρέσει να μαγειρεύω και να τρώνε όλοι οι άλλοι».



Λίγο παρακάτω, η Δέσποινα αναφέρθηκε και στο τραγούδι εκείνο που ερμήνευσε μετά από καυγά με τον Ντέμη και εξομολογήθηκε:

«Το στα ‘δωσα όλα το συνδύασα με ένα τσακωμό με τον Ντέμη. Είχαμε μαλώσει πριν μπω στο στούντιο. Έτυχε να γράφω αυτό το τραγούδι. Όλοι δεν αισθανόμαστε έτσι παραπονεμένοι και ότι φταίνε οι άλλοι; Στα ‘δωσα όλα και έμεινα στον άσσο. Αν μου πει κάτι ο Ντέμης που δεν ισχύει, υπάρχει αντίλογος αλλά αν ο άλλος συνεχίζει να πιστεύει το δικό του, τον αφήνω να πιστεύει το δικό του».