Emma Corrin: O απίστευτος τρόπος με τον οποίο κέρδισε τον ρόλο της Diana

Emma Corrin: O απίστευτος τρόπος με τον οποίο κέρδισε τον ρόλο της Diana

Η ηθοποιός έχει γοητεύσει το κοινό με την ερμηνεία της. 

Eίναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει, μιας και κατάφερε να υποδυθεί επάξια τη θρυλική Lady Diana, στο σούπερ πετυχημένο «The Crown», κερδίζοντας κοινό και κριτικούς.

Αναφερόμαστε στην 25χρονη (ναι είναι μόνο τόσο) Emma Corrin, η οποία είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται και όχι άδικα. Από τη στιγμή που η 4η σεζόν του «The Crown» έκανε πρεμιέρα, οι φανατικοί της σειράς δεν έχουν σταματήσει να μιλούν για την άγνωστη στο ευρύ κοινό νεαρά, που ενσαρκώνει τη Diana.

Κι όμως, η Emma κέρδισε σχεδόν τυχαία τον ρόλο που την ανέδειξε, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Daily Mail. H ταλαντούχα ηθοποιός λοιπόν αρχικά, είχε προσληφθεί από την παραγωγή προκειμένου να βοηθήσει στις οντισιόν για την εύρεση της ηθοποιού που θα υποδυθεί την Camilla. Διάβαζε ουσιαστικά το σενάριο μαζί με τις υποψήφιες προκειμένου να αναπαραστεί η εκάστοτε σκηνή.

«Έπρεπε να γίνει η σκηνή με το γεύμα της Diana και της Camilla το οποίο ήταν πολύ φορτισμένο και έντονο. Και ενώ συνήθως έκανα εγώ τους άλλους ρόλους, για τη συγκεκριμένη σκηνή ήθελα μία κανονική ηθοποιό να υποδυθεί τη Diana. Οπότε και φέραμε την Corrin, προκειμένου να βοηθήσει. Ωστόσο, όταν η Emma άρχισε να διαβάζει τα λόγια της Diana, όλοι μέσα στο δωμάτιο κοιτούσαμε εκείνη χωρίς να δίνουμε την παραμικρή σημασία στις υποψήφιες για τον ρόλο της Camilla. Όταν λοιπόν άρχισε το casting της 4ης σεζόν, η Emma ήταν ανάμεσα στα άτομα που σκέφτηκα πρώτα», είπε ο casting director της σειράς, Robert Sterne.

Αν έχεις άστρο και ταλέντο τελικά, κάποια στιγμή ανταμοίβεσαι!