Χριστούγεννα στο MEGA με χαρά, κέφι, αισιοδοξία και αγαπημένα πρόσωπα

Χριστούγεννα στο MEGA με χαρά, κέφι, αισιοδοξία και αγαπημένα πρόσωπα

Ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό εορταστικό πρόγραμμα έχει ετοιμάσει το MEGA για αυτά τα Χριστούγεννα με καλεσμένους αγαπημένους φίλους που έρχονται να μοιραστούν όμορφες ιστορίες, να μας διασκεδάσουν με τραγούδια και χορό, να παίξουν για καλό σκοπό και να στείλουν το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ
«MEGA και Παιδικά χωριά SOS μαζί» αυτές τις γιορτές. Η Σμαράγδα Καρύδη συνεχίζει να μοιράζει «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» αυτή τη φορά όμως για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS. Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA αλλά και φανατικοί παίκτες του app «1ΕΚΥΕΝ» παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων στις 18:30 απαντούν στις διασκεδαστικές ερωτήσεις της Σμαράγδας Καρύδη και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες σε τρεις γύρους με στόχο να γεμίσουν ΥΕΝ το λογαριασμό τους απαντώντας σωστά σε είκοσι πέντε ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Από τη μία είναι η κόκκινη ομάδα με τους Δανάη Μπάρκα, Μίνω Θεοχάρη, Σίσσυ Καλλίνη, Βαγγέλη Γιαννόπουλο και Κώστα Κουρουνιώτη. Απέναντί τους η μπλε ομάδα με τους Ζωή Δημητράκου, Μαντώ Γαστεράτου, Απόστολο Ρουβά και δύο φανατικούς παίκτες του application «1ΕΚΥΕΝ», τον Θανάση Πασσά και τον Αλέξη Παππά. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη νικητήρια ομάδα θα προσφερθούν για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ
Μία αξέχαστη χριστουγεννιάτικη βραδιά επιφυλάσσει στους τηλεθεατές του MEGA το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ», με τον Θοδωρή Αθερίδη. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή. Ο Θοδωρής Αθερίδης ανήμερα Χριστουγέννων στις 22:00 στο MEGA υποδέχεται τους Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Χρήστο Θηβαίο, Τάσο Νούσια, Χάρη Τζωρτζάκη, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Κουρτίδου, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη. Γιορτινά τραγούδια, απροσδόκητα ντουέτα, κέφι, ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, χορός κι εκπλήξεις, σε μία χριστουγεννιάτικη βραδιά μαζί με την καλύτερη παρέα αγαπημένων φίλων!

DPG Network