Πώς νιώθεις που η τρίχρονη Stormi Jenner, έχει περισσότερες τσάντες από όσες θα αποκτήσεις εσύ ποτέ;

Πώς νιώθεις που η τρίχρονη Stormi Jenner, έχει περισσότερες τσάντες από όσες θα αποκτήσεις εσύ ποτέ;

Η χρονιά γίνεται όλο και χειρότερη!

Δεν έχει κλείσει ακόμα τον τρίτο χρόνο ζωής της, κάπου μέσα στον Φεβρουάριο είναι η μεγάλη μέρα, αλλά σίγουρα έχει ταξιδέψει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τρίχρονο στον κόσμο, και έχει ήδη συλλέξει έναν αρκετά ικανοποιητικό αριθμό εμπειριών, ισάξιες με αυτές ενός 30χρονου που ζει σε χώρα που μαστίζεται από κρίση -μάντεψε σε ποιους αναφέρομαι-.

Το τρίχρονο για το οποίο μιλώ, είναι σαφέστατα η Stormi Jenner, η τρισχαριτωμένη ομολογουμένως κόρη της Kylie Jenner και του Travis Scott. Η Stormi που λέτε, έχει την τύχη-κάποιοι το λένε ατυχία βέβαια-να ανήκει στην μεγάλη οικογένεια Κardashian-Jenner, και να είναι η μοναχοκόρη του πλουσιότερου μέλους της. Να θυμίσουμε ότι η 23χρονη μαμά της αναδείχθηκε η πιο πλούσια celebrity για το 2020!

Η γλυκιά μικρούλα λοιπόν, όπως είναι φυσικό, μεγαλώνει μέσα στα πλούτη και τις ανέσεις, ενώ τα δώρα που λαμβάνει κατά καιρούς, δεν θυμίζουν καν παιχνίδια, μιας και πρόκειται για… μικρά σπίτια-στο μέγεθος του διαμερίσματος στο οποίο ζεις εσύ- ή βενζινοκίνητα μικρά αυτοκίνητα, για να κάνει πρόβες για τα αληθινά που θα λάβει σε λίγα χρόνια.

Το πιο πρόσφατο απόκτημά της, το οποίο η μαμά Kylie φρόντισε να μας δείξει με καμάρι, είναι η mini ροζ nylon τσάντα του οίκου… Prada την οποία όπως μάθαμε η Stormi έχει ακριβώς ίδια και… σε μπλε χρώμα!

Και κάπως έτσι, τα Χριστούγεννα μας βρίσκουν να ζηλεύουμε τα fashion items μίας τρίχρονης. Αργεί πολύ να φύγει το 2020;

Δες την παρακάτω gallery: