Η Νικολέττα Ράλλη μαζί με την κόρη της μας εύχεται τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Η Νικολέττα Ράλλη μαζί με την κόρη της μας εύχεται τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Έχεις δει πιο γλυκιά φωτογραφία;

Η σημερινή μέρα είναι διαφορετική για όλους μας. Αφενός γιατί είναι Χριστούγεννα, και αφετέρου γιατί είναι τα πιο περίεργα Χριστούγεννα των τελευταίων χρόνων. Και μπορεί αρκετοί να περνάμε τη σημερινή μέρα μόνοι μας, η Νικολέττα Ράλλη ωστόσο με μια ανάρτησή της μας έκανε να σκεφτούμε πόσο πολύ αγαπάμε τους ανθρώπους μας και να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε.

Το post της Νικολέττας που ανέβηκε εχθές αργά το βράδυ έδειχνε την ίδια με την κόρη της Σοφία και τον σύντροφό της στη Λευκάδα, σε μία υπέροχη φωτογραφία, με την οποία και μας ευχήθηκε χρόνια πολλά.

«Σας είχα πει το καλοκαίρι ότι διακοπές με μωρό, ούτε στον εχθρό μου... Παρόλα αυτά δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ, αυτές τις πρώτες μας διακοπές στην Λευκάδα και το σοκ που είχε πάθει η μικρή μας, με το εκτυφλωτικό γαλάζιο της θάλασσας των Εγκρεμνών. Εύχομαι να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα και ακόμα και αν δεν είναι όπως τα περιμέναμε ή τα είχαμε ονειρευτεί, να είναι γεμάτα με εκείνες τις ευχάριστες αναμνήσεις που είμαι σίγουρη ότι θα έχετε... Στα καλύτερα που έρχονται!», έγραφε στο caption της φωτογραφίας της και τα likes έπεσαν βροχή στην ανάρτηση.

Και αλήθεια πιστεύουμε πως αυτή είναι μέχρι στιγμής η πιο όμορφη φωτογραφία της ημέρας.