Παραμονή Χριστουγέννων στο #spitimetomega & το Twitter αποθέωσε Θεοδωρίδου-Αργυρό

Παραμονή Χριστουγέννων στο #spitimetomega & το Twitter αποθέωσε Θεοδωρίδου-Αργυρό

Σχεδόν πήγαμε στα μπουζούκια

Τέτοια μέρα τις προηγούμενες χρονιές ξυπνούσαμε κατευθείαν για να φάμε μεσημεριανό και αυτό γιατί φυσικά το προηγούμενο βράδυ από τα clubs, τα σπίτια φίλων ή τα μπουζούκια γυρνούσαμε... πρωί. Θυμάσαι πόσο δύσκολα σηκώθηκες πέρσι ας πούμε; Φέτος όμως είναι εντελώς διαφορετικά και βρισκόμαστε ήδη μέσα στο σπίτι από τις 10 το βράδυ, αφού μετά δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους της Αθήνας λόγω της απαγόρευσης.

Ωστόσο σήμερα νιώθουμε λίγο σαν να πήγαμε στα μπουζούκια και αυτό γιατί το Mega φρόντισε να μας διασκεδάσει όπως ακριβώς έπρεπε και θέλαμε. Κάπως έτσι λοιπόν μείναμε σπίτι με το Mega και παρακολουθήσαμε live τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να τραγουδά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, παρέα με τον Κωσνταντίνο Αργυρό και τον Πέτρο Ιακωβίδη.



Στη σκηνή ανέβηκαν επίσης ο Στέλιος Διονυσίου, η Γωγώ Τσαμπά, η Ελένη Φουρέιρα αλλά και ο Stan. Και δεν μπορούμε να πούμε το ζήσαμε όπως ακριβώς θέλαμε. Εννοείται φορέσαμε κάτι καλύτερο, βάλαμε και το ποτάκι μας και κάπως έτσι περάσαμε την πιο διαφορετική παραμονή Χριστουγέννων ever.



Το twitter για ακόμη μια φορά έδωσε το παρών στη βραδιά, και αποθέωσε με τον δικό του τρόπο τη μαγική και διαφορετική παραμονή Χριστουγέννων. Η Νατάσσα Θεοδωρίδου ήταν μια κούκλα, εκτός από φωνάρα, και το twitter αυτό δεν το άφησε ασχολίαστο.