Ρουβάς- Ζυγούλη: Τα «δώρα» κάτω από το δέντρο τους ήταν η πιο ωραία εικόνα

Ρουβάς- Ζυγούλη: Τα «δώρα» κάτω από το δέντρο τους ήταν η πιο ωραία εικόνα

Τα δικά τους δώρα δεν χρειάστηκαν courier

Τα φετινά Χριστούγεννα τόσο εντός Ελλάδος, όσο και εκτός έχουν ένα κοινό. Έχουν οικογενειακό χαρακτήρα και σίγουρα αυτό είναι κάτι που όλοι έχουμε εκτιμήσει τη χρονιά αυτή. Μπορεί να μην είχαμε ταξίδια και ρεβεγιόν με αγαπημένους φίλους, είχαμε όμως την οικογένειά μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο 2020.

Σε καμία περίπτωση πέρυσι την πρωτοχρονιά δεν φανταζόμασταν πως θα περνούσαμε τέτοια Χριστούγεννα, όμως όπως όλοι λένε, για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Οι celebrities τόσο της εγχώριας showbiz, όσο και στο Hollywood πέρασαν τα Χριστούγεννα με την οικογένειά τους, και φυσικά φρόντισαν να μοιραστούν με τους fans τους φωτογραφίες στα social media.

Ο Σάκης Ρουβάς πάντως μας έδειξε τα δικά του «δώρα» κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και αν μας ρωτάς αυτά είναι τα δώρα που θα ζητούσε ο κάθε γονιός. Μια οικογενειακή φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του κάτω από το δέντρο ανέβασε ο διάσημος τραγουδιστής, με το caption της φωτό να γράφει: «Άγιε Βασίλη, αυτά είναι τα δώρα που θέλω να έχω κάθε μέρα στη ζωή μου, για πάντα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία».

Ρουβάς και Ζυγούλη με αγκαλιά τα τέσσερα παιδιά του, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα, κάθισαν κάτω από το δέντρο και μας χάρισαν μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της ημέρας.