Διάσημη σταρ δείχνει τα σημάδια στο σώμα της για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Διάσημη σταρ δείχνει τα σημάδια στο σώμα της για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Το σημαντικό μήνυμα πίσω από την ανάρτηση με τις φωτογραφίες.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι τα πρότυπα που της κοινωνίας είναι πολλές φορές σκληρά. Ειδικά όσον αφορά στο γυναικείο σώμα, οι απαιτήσεις είναι τέτοιες που, αν το καλοσκεφτείς, παραπέμπουν σε μη ρεαλιστικά πρότυπα. Αντί να προωθηθεί έμπρακτα η υγιής εικόνα του σώματος και η αποδοχή της διαφορετικότητας -αυτή είναι, άλλωστε, που κάνει τον κάθε έναν και την κάθε μία τόσο ενδιαφέροντες- παρατηρείται ένα κυνήγι «τελειότητας».

Το ίδιο συμβαίνει και με τις celebrities, για τις οποίες γίνεται ενίοτε ακόμα πιο αφόρητη η κατάσταση, αφού τα φλας και τα βλέμματα είναι διαρκώς πάνω τους, έτοιμα να τις κατηγορήσουν για το παραμικρό.

Η Demi Lovato, ωστόσο, φαίνεται να μην αντέχει άλλο αυτήν την κατάσταση. Μέσα στα χρόνια που τη γνωρίζουμε, το βάρος της έχει υποστεί πολλές αλλαγές, και δεν είναι κρυφό ότι πάλευε με διατροφικές διαταραχές. Ευτυχώς, όμως, η μάχη της απέδωσε και, τώρα, μπορεί να μιλάει ανοιχτά για το θέμα και να θέτει το καλό παράδειγμα για όποιον άλλο εκεί έξω βρίσκεται στη θέση της.




Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα post με μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται οι ραγάδες της ντυμένες με glitter.

«Πίστευα πραγματικά ότι το να ανακάμψεις από μία διατροφική διαταραχή δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Ότι όλοι προσποιούνταν ή ότι κρυφά ξανακυλούσαν πίσω από κλειστές πόρτες, ‘Σίγουρα κάνει εμετό ανά διαστήματα’, ‘Αποκλείεται να μπορεί να αποδεχτεί την κυτταρίτιδά της’… Αυτά ήταν μερικά από τα πράγματα που συνήθιζα να λέω στον εαυτό μου μεγαλώνοντας. Είμαι τόσο ευγνώμων που για πρώτη φορά στη ζωή μου – η διαιτολόγος μου με κοίταξε και μου είπε ‘Έτσι δείχνει η ανάκαμψη από μία διατροφική διαταραχή’. Προς τιμήν της ευγνωμοσύνης μου για το μέρος που είμαι σήμερα, αυτή ήταν μία μικρή φωτογράφηση που έκανα στον εαυτό μου στην καραντίνα αυτό το καλοκαίρι όταν ήθελα να γιορτάσω τις ραγάδες μου αντί να ντρέπομαι για αυτές. Άρχισα να φοράω μπογιά με glitter πάνω στις ραγάδες μου για να γιορτάσω το σώμα μου και όλα του τα χαρακτηριστικά -είτε η κοινωνία τα βλέπει ως καλά είτε ως κακά-. Οι ραγάδες μου δε φεύγουν οπότε ας τους βάλω λίγο glitter, σωστά; Επίσης, ας είναι μία υπενθύμιση σε όλους όσους πιστεύουν δεν είναι δυνατό: Είναι δυνατό. Μπορείς να το κάνεις. Πιστεύω σε εσένα. Αυτός ο χρόνος ήταν δύσκολος. Να είσαι καλός στον εαυτό σου αν παραστρατήσεις και να θυμάσαι να επιστρέψεις άμεσα γιατί αξίζεις το θαύμα της ανάκαμψης. Σ’ αγαπάω»