Η Σοφία Καρβέλα έκανε το ωραιότερο post της στο Instagram για το 2020

Η Σοφία Καρβέλα έκανε το ωραιότερο post της στο Instagram για το 2020

Πρόκειται για ένα βίντεο και, μόλις το δεις, θα συμφωνήσεις.

Λίγες ημέρες έχουν πια απομείνει για τη λήξη του 2020. Αυτό το έτος μάς ταλαιπώρησε αρκετά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οπότε, φεύγοντας ελπίζουμε να πάρει μαζί του και όλα τα κακώς κείμενα που ήρθαν και που τόσο ξαφνικά κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Και, κάπου εδώ, είναι που φτάνει ο τελικός απολογισμός για κάθε τομέα.

Σε αυτόν των celebrities, πάντως, η αλήθεια είναι ότι είδαμε αρκετά πράγματα. Αναρτήσεις που είχαν να κάνουν με τα επαγγελματικά τους και άλλες που κυμάνθηκαν σε πιο προσωπικό επίπεδο. Και οι μεν και οι δε είχαν το δικό τους ενδιαφέρον και έχουμε πολλά να θυμόμαστε.

Η Σοφία Καρβέλα, για παράδειγμα, είναι μία διάσημη που μας απασχόλησε αρκετά. Γιατί έχει έναν λογαριασμό στο Instagram που σίγουρα σε κρατάει. Οι followers της τουλάχιστον δείχνουν ενθουσιασμένοι κάθε φορά που βλέπουν ένα post της και εκδηλώνουν την αγάπη τους με likes και σχόλια.

Χτες, συγκεκριμένα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο που, μόλις το δεις, εύκολα θα το αναδείξεις στο πιο ωραίο που έχει κάνει μέσα στο 2020. Πρόκειται για τους δύο της γιους που εύχονται στην κάμερα «Καλά Χριστούγεννα» και αναδύουν όλη την αγάπη και την αθωότητα της ηλικίας που ταιριάζει καταπληκτικά με αυτές τις εορταστικές ημέρες.