Έχεις δει τον μεγάλο γιο του Tom Hanks; Μοιάζει απίστευτα με τον μπαμπά του

Έχεις δει τον μεγάλο γιο του Tom Hanks; Μοιάζει απίστευτα με τον μπαμπά του

Ο Colin είναι 43 ετών και εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό και την καριέρα του.

Για πολλούς, ο Tom Hanks αποτελεί μεγάλη τους αδυναμία. Πρόκειται για έναν ηθοποιό που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πιο εικονικές ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον κινηματογράφο. Παραγωγές που το κοινό παρακολουθεί θαυμάζοντας το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στην υποκριτική, ενώ οι συνάδελφοί του τις έχουν ως παράδειγμα προς έμπνευση για την προσωπική τους εξέλιξη.

Ο ηθοποιός, ωστόσο, δεν έχει μόνο τα επαγγελματικά του για να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει μία υπέροχη γυναίκα, τη Rita Wilson, και τέσσερα πανέμορφα παιδιά, τα δύο από τα οποία τα έκανε με την Αμερικανίδα ηθοποιό Samantha Lewes.




Ο Colin είναι το μεγαλύτερο παιδί του διάσημου σταρ και η μοίρα και… τα γονίδια το έκαναν να μοιάζει υπερβολικά στον αγαπημένο μπαμπά του. Ο ίδιος διανύει το 43ο έτος της ηλικίας του και είναι σήμερα πολύ γνωστός ηθοποιός. Η καριέρα του συμπεριλαμβάνει ρόλους σε παραγωγές, όπως Band of Brothers, Dexter, Fargo, Jumanji, Orange County και King Kong. Σίγουρα τον έχεις δει αρκετές φορές μπροστά σου και θα έχεις παρατηρήσει τη μεγάλη ομοιότητα με τον Tom Hanks, ωστόσο, μάλλον το μυαλό σου δεν είχε πάει στο ότι πρόκειται όντως για τον γιο του.

Ο Colin Lewes Hanks έχει ήδη κατακτήσει το Hollywood και πολύς κόσμος δεν ήξερε καν ποιος είναι ο διάσημος μπαμπάς του. Δες τον στη συνέχεια ώστε να κάνεις τη σύνδεση.