Δούκισσα Νομικού: Το σημαντικό μήνυμα για τα Χριστούγεννα στην καραντίνα

Δούκισσα Νομικού: Το σημαντικό μήνυμα για τα Χριστούγεννα στην καραντίνα

Δημοσίευσε μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν για όλους διαφορετικά. Οι αγκαλιές λιγότερες από τα συνηθισμένα. Τα φιλιά σε μία κατάσταση νάρκης για προληπτικούς λόγους. Πολλούς από τους δικούς μας ανθρώπους δεν μπορούσαμε να τους έχουμε στο σπίτι μας και είτε επιλέξαμε να τους ευχηθούμε τηλεφωνικώς είτε μέσα βίντεο κλήσης, κάνοντας ήδη σκέψεις για τα επόμενα Χριστούγεννα.

Οι αγαπημένοι celebrities φρόντισαν, ακριβώς λόγω όλων των παραπάνω, και να τηρήσουν τα μέτρα αλλά και να κάνουν αναρτήσεις που να δίνουν δύναμη στον κόσμο για τη συνέχεια. Η Δούκισσα Νομικού ήταν μία από αυτούς.




Η παρουσιάστρια, μοντέλο και μαμά δύο παιδιών δημοσίευσε μία άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα για το πέρασμα αυτών των τόσο γιορτινών ημερών στην καραντίνα.

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα μας υπενθυμίζουν πάντα τη σημαντικότητα της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης. Αυτής της μίας αγκαλιάς που μας ζεσταίνει όταν νιώθουμε μοναξιά. Ας εκτιμάμε όσα έχουμε, κάθε μέρα. Συνέχεια. Όχι μόνο τώρα, αλλά και όταν τελειώσει η πανδημία. Γιατί θα τελειώσει. Και όσες αγκαλιές θα μας έχει στερήσει όλο αυτό το διάστημα, τόσες και ακόμη περισσότερες, μα και πιο σφιχτές, θα θυμίζουμε στον εαυτό μας να δίνουμε. Στους γονείς μας, στους παππούδες μας, στους φίλους μας. Μετά από όλο αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί, πιο ουσιαστικοί, πιο αληθινοί, πιο ζεστοί ❤️

Υγεία και Αγάπη μας εύχομαι.

Τις σκέψεις μου στέλνω σε όλους όσοι είναι εντελώς μόνοι αυτές τις ημέρες.

Καλά Χριστούγεννα»