Οι γιοι της Celine Dion μεγάλωσαν και ποζάρουν μαζί με τη μαμά τους

Οι γιοι της Celine Dion μεγάλωσαν και ποζάρουν μαζί με τη μαμά τους

Μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία.

Μέσα στις Χριστουγεννιάτικες ημέρες, το να περνάμε ώρα με τους δικούς μας ανθρώπους αποτελεί το βασικό πράγμα το οποίο θα προσθέσουμε στο πρόγραμμά μας. Τα τραπέζια θα είναι μικρότερα φέτος σε σύγκριση με άλλες χρονιές, ωστόσο, η αγάπη παραμένει έστω και από απόσταση και οι celebrities κινήθηκαν επίσης σε αυτά τα πλαίσια. Μπήκαν στους λογαριασμούς τους στα social media και έκαναν αναρτήσεις για να μας δείξουν πόσο όμορφα περνάνε με τις οικογένειές τους.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η Celine Dion. Η διάσημη τραγουδίστρια ανήμερα των Χριστουγέννων αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram της για να ευχηθεί με όλη της την οικογένεια να έχουμε καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία.




Το όμορφο μήνυμα, ωστόσο, συνόδευσε και με μία πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τους τρεις της γιους, τον 19χρονο René-Charles και τα δίδυμα 10χρονα Eddy και Nelson που απέκτησε με τον εκλιπόντα σύζυγό της, René Angélil.

«Είθε αυτή η εορταστική περίοδος να σας φέρει τα δώρα της αγάπης, της ειρήνης, της καλής υγείας και της υπόσχεσης ότι πιο φωτεινές μέρες θα έρθουν με τη νέα χρονιά», έγραψε και το συνόδευσε με τη φωτογραφία που θα δεις στην παρακάτω gallery.