Βίσση και Βανδή τραγούδησαν μαζί στο J2US και δε θα ξαναδούμε τέτοια tweets

Βίσση και Βανδή τραγούδησαν μαζί στο J2US και δε θα ξαναδούμε τέτοια tweets

Το hashtag #j2us ξεπέρασε τα 140 χιλιάδες tweets με αυτό το θέαμα.

Τι έκανες χτες το βράδυ; Εμείς, πάντως, -ίσως και όλη η Ελλάδα όπως είδαμε στο Twitter- συντονιστήκαμε στους δέκτες μας και στο κανάλι του Open για τον τελικό του Just the 2 of Us. Υπήρχε άφθονο θέαμα όπως μας έχει συνηθίσει το σόου, όλα έβαιναν καλώς, ώσπου ξαφνικά γίνεται κάτι που μάλλον κανείς δεν περίμενε να δει το τελευταίο Σάββατο του 2020 ή και γενικά.




Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της. Πίσω από τις οθόνες, τραγουδούσαμε μαζί της, αλλά, όσο καταπληκτικό κι αν ήταν αυτό, το θέμα πήγε ένα βήμα παραπέρα. Η Δέσποινα Βανδή έπιασε το μικρόφωνο και βρέθηκε δίπλα της και, αφού υπήρχε ένα μικρό chit chat, οι δύο τραγουδίστριες, οι δύο καλλιτέχνιδες που πολλά χρόνια τώρα ο κόσμος έβαζε σε κόντρα, τραγούδησαν και μείναμε άναυδες.

Δεν υπήρχε, λοιπόν, καμία περίπτωση το Twitter να μην ασχοληθεί με αυτό που συνέβαινε στη σκηνή και στη showbiz εκείνη την ώρα και οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς δεδομένων των συνθηκών. Τα tweets εκφράζουν όλη την έκπληξη και τον ενθουσιασμό μας.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα καλύτερα που δημοσιεύτηκαν εχθες.




Image Credits: Glomex