Home Alone: O Kevin McCallister έκανε το Twitter να σχολιάζει ασταμάτητα

Home Alone: O Kevin McCallister έκανε το Twitter να σχολιάζει ασταμάτητα

Γίνονται Χριστούγεννα χωρίς #μόνοςστοσπίτι;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μας αρέσουν τα Χριστούγεννα. Ένας από αυτούς είναι και οι πιο χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουμε δει ποτέ και λατρεύουμε όσο τίποτα. Φυσικά μιλάμε για το Home Alone (aka μόνος στο σπίτι) με τον Macaulay Culkin που το βλέπαμε από τότε που ήμασταν παιδιά. Για εμάς δεν γίνονται Χριστούγεννα εάν δεν δούμε και τις δύο ταινίες τουλάχιστον από μία φορά μέσα στην εορταστική περίοδο.

Ο μπόμπιρας τότε Macaulay Culkin ως Kevin McCallister τα βάζει με δύο ληστές που θέλουν να μπουν και να κλέψουν το σπίτι του, τα Χριστούγεννα που οι γονείς του φεύγουν για ταξίδι και τον ξεχνούν στο σπίτι. Ο πιτσιρικάς καλείται να υπερασπιστεί το σπίτι του και κάνει τη ζωή δύο ληστών απίστευτα δύσκολη.



Στο δεύτερο μέρος της ταινίας ο Kevin συναντιέται ξανά με τους ληστές, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη, αφού έχει μπει σε λάθος αεροπλάνο. Εκεί ακούει τους ληστές να λένε πως θα κλέψουν το μεγαλύτερο παιχνιδάδικο της Νέα Υόρκης, όμως υπολογίζουν χωρίς τον Kevin, ο οποίος δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί. Τους αναγκάζει να τον ακολουθήσουν μέχρι το σπίτι του θείου του που βρίσκεται υπό ανακαίνιση, και αυτά που παθαίνουν δεν τα βίωσαν ούτε την πρώτη φορά.



Εχθές το βράδυ λοιπόν και ενώ στο Skai έκανε πρεμιέρα το Survivor αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να γελάσουν με την καρδιά τους και να δουν το Home Alone. Οι περιπέτειες του Kevin με τους ληστές, δεν άφησαν τους χρήστες στο Twitter να πάρουν ανάσα, οι οποίοι σχολίαζαν ασταμάτητα.

Δες στη gallery που ακολουθεί παρακάτω, μερικά από αυτά.