Άννα Βίσση- Δέσποινα Βανδή: Θα τις δούμε μαζί σε νέα συνεργασία φωτιά(vid)

Άννα Βίσση- Δέσποινα Βανδή: Θα τις δούμε μαζί σε νέα συνεργασία φωτιά(vid)

Αυτό θα είναι κάτι που σίγουρα δεν θα έχουμε ξαναδεί.

Δύο κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας μόλις απέδειξαν πως καμία κόντρα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μια μουσική, ή ακόμη καλύτερα, μια επαγγελματική συνύπαρξη! Οι κορυφαίες ερμηνεύτριες Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή άφησαν πίσω κάθε ενδεχόμενη διαμάχη και κάθε κόντρα που υπήρξε μεταξύ τους στο παρελθόν και ένωσαν τις φωνές τους για χάρη του τελικού του «Just The 2 Of Us».

Η πρώτη εμφάνιση τους μετά από δεκαετίες καθήλωσε στους δέκτες το τηλεοπτικό κοινό και όχι άδικα. Φυσικά η εμφάνιση αυτή έφερε στο προσκήνιο νέες υποθέσεις που αν επαληθευτούν, οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν!



Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό», η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή πρόκειται να συνεργαστούν στο μέλλον, ή τουλάχιστον ο Νίκος Κοκλώνης θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει κοντά τις δύο star. Άλλωστε, το πρώτο βήμα έγινε!

Το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, φέρνει την είδηση ότι οι δύο κυρίες ίσως εμφανιστούν στην κριτική επιτροπή του «Fame Story» τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αυτό φαντάζει αδύνατον όμως και η κοινή τους εμφάνιση σε σκηνή ήταν σχεδόν απίστευτη. Άραγε θα τις δούμε μαζί; Σίγουρα αν καθίσουν δίπλα- δίπλα στο επερχόμενο talent show, τα νούμερα θα εκτοξευθούν!

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.