Kylie Jenner: Η φωτό της Stormi από τη γέννησή της που δεν είχαμε ξαναδεί

Kylie Jenner: Η φωτό της Stormi από τη γέννησή της που δεν είχαμε ξαναδεί

Η φωτό που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Το 2017 η εγκυμοσύνη της Kylie Jenner ήταν ένα από τα θέματα στο Hollywood που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Η βενιαμίν της οικογένειας Kardashian/Jenner ήταν έγκυος όμως κανείς δεν επιβεβαίωνε και δεν παραδεχόταν απολύτως τίποτα. Κι ενώ όλοι το ξέραμε και περιμέναμε τη στιγμή που θα το πει, εκείνη που έκανε τη δική της ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της ήταν η μεγαλύτερη αδερφή της Khloe.

Οι εμφανίσεις της Kylie ήταν ελάχιστες, ενώ τα stories της γινόντουσαν από το στήθος και πάνω χωρίς να βλέπουμε την κοιλιά της, πράγμα που ενίσχυε ακόμη περισσότερο τις φήμες. Εν τέλει την 1η Φεβρουαρίου του 2018 η Kylie Jenner ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Travis Scott κάνοντας το Instagram να πάρει φωτιά.

Η νεαρή star είχε γυρίσει ένα βίντεο από όλους αυτούς τους 9 μήνες και δημοσίευσε την ημέρα της γέννησης της κόρης της. Σε δύο περίπου μήνες η Stormi γίνεται 3 ετών και η Kylie μέσα από τα story της μας έδειξε μια φωτό της που δεν είχαμε δει ποτέ έως σήμερα.

Οι φανς της ζήτησαν να ανεβάσει μια φωτό της κόρης της που δεν έχουμε ξαναδεί από τότε που γεννήθηκε, και φυσικά η Kylie το έκανε. Στην φωτογραφία που θα δεις στη gallery που ακολουθεί η Stormi Jenner Webster είναι μόλις μίας εβδομάδας και είναι τόσο μικρή, γλυκιά και χαριτωμένη.

Δες τη παρακάτω και σίγουρα θα συμφωνήσεις.