Miranda Kerr ποζάρει με τον σύζυγό της μετά από καιρό σε μια σπάνια φωτό

Miranda Kerr ποζάρει με τον σύζυγό της μετά από καιρό σε μια σπάνια φωτό

Και πιο χριστουγεννιάτικη από ποτέ

Η Miranda Kerr υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα και όμορφα μοντέλα της Victoria’s Secret. Μπορεί πλέον να μην ακολουθεί το modelling τόσο ενεργά, καθότι είναι και μητέρα τριών παιδιών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι από τις αγαπημένες μας παρουσίες στα catwalks.

Η 37χρονη υπήρξε παντρεμένη και με τον Orlando Bloom με τον οποίο και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Flynn. Πλέον έχουν φτιάξει και οι δύο ξανά τη ζωής τους, με το μοντέλο να παντρεύεται το 2017 τον ιδρυτή του Snapchat, Evan Spiegel. Με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά και η αλήθεια είναι πολύ σπάνια τους βλέπουμε μαζί σε φωτογραφίες.

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η Mirranda Kerr, η οποία ανέβασε τα Χριστούγεννα μια φωτογραφία μαζί του, μετά από πάρα πολύ καιρό, και μας ευχήθηκε χρόνια πολλά. «Χαρούμενες διακοπές από την οικογένειά μας στη δική σας και πολλές ευχές για τη νέα χρονιά».

Αυτό έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας της με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή. Η αλήθεια είναι πως έχουμε ξεχάσει ποια ήταν η τελευταία φορά που την είδαμε να ποζάρει ή να μας δείχνει τον σύζυγό της.

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.