Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Elle MacPherson επισκιάστηκε από το πιο δηλητηριώδες σχόλιο ever

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Elle MacPherson επισκιάστηκε από το πιο δηλητηριώδες σχόλιο ever

Ευχαριστούμε την άγνωστη που μας έκανε να γελάσουμε!

Είναι πια γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι οι πλούσιοι και διάσημοι κατοικούν σε ένα δικό τους σύμπαν, με πλούτη, υλικά αγαθά και επιτυχία! Για να μην τους αδικήσουμε τελείως, ο τρόπος ζωής τους και τα… άτομα που έχουν για να ικανοποιούν κάθε τους επιθυμία, δεν τους επιτρέπει να… αφουγκράζονται την πραγματικότητα και τα προβλήματα των απλών ανθρώπων-τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτών-, οπότε περιορίζονται στα στενά όρια της αλλοπρόσαλλης και σνομπ συμπεριφοράς τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε για υπερβολικές απαιτήσεις των stars, οι οποίες δυστυχώς στο 99% των περιπτώσεων ικανοποιούνται μιας και ως γνωστόν, όλα θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος και της διαφήμισης.

Βέβαια, επειδή δεν θέλουν όλοι στη ζωή ετούτη να κερδίσουν κάτι από έναν star, και πιθανότατα να μην τους αφορά και η ύπαρξή τους, έχουμε μικρές και δηλητηριώδεις παρεμβάσεις, όπως αυτή κάτω από τη φωτογραφία του διάσημου supermodel Elle Macpherson.

Η Elle λοιπόν, αποφάσισε να ανεβάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, ή τελοσπάντων αυτό του πρώην συζύγου της, και να γράψει πόσο οικογένεια είναι αυτός και οι δύο γιοι τους. Βροχή οι καρδούλες φυσικά, αλλά την προσοχή μας, τράβηξε το σχόλιο μιας follower που έγραφε το εξής: «Hey Elle, άκουσα ότι ζητάς από τους σερβιτόρους στα εστιατόρια να αφήσουν το πόστο τους και να πάνε να σου αγοράσουν σοκολάτες»!

Τώρα αν οι ισχυρισμοί αυτοί ισχύουν δεν το γνωρίζουμε, αλλά εμείς πολύ γελάσαμε. Κάτι που σίγουρα δεν έκανε η Elle η οποία πλέον έχει και επίσημα την ταμπέλα της κακομαθημένης. Λυπούμαστε.

Δες την παρακάτω gallery: