Η πρώην του Σταύρου Νιάρχου έγινε μαμά και ιδού οι πρώτες φωτό του μωρού της

Η πρώην του Σταύρου Νιάρχου έγινε μαμά και ιδού οι πρώτες φωτό του μωρού της

Πόσο υπέροχες φωτογραφίες

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν το διάσημο μοντέλο και πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η νέα της σχέση με τον οδηγό αγώνων NASCAR, James Kirkham, έγινε γνωστή αφού είχαν βρεθεί μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 και λίγο καιρό μετά ήρθε και το πρώτο τους κοινό post στα social media. Πλέον, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να τους συμβεί το 2020.

Στα τέλη Οκτωβρίου και όταν η νεαρή καλλονή έκανε το baby shower για το μωράκι της στην παραλία με φίλους, ο αγαπημένος της της έκανε και πρόταση γάμου, σφραγίζοντας έτσι τη σχέση τους. Ο λόγος για τη Jessica Hart, η οποία πλέον είναι μαμά σε ένα γλυκύτατο και πανέμορφο μωράκι, το οποίο μας έδειξε μερικές ώρες πριν στο Instagram account της.

Η τελευταία ανάρτηση της Jessica στο Instagram με φουσκωμένη την κοιλίτσα ήταν στις 13 Νοεμβρίου, όταν και ανέβασε μία selfie ποζάροντας στον καθρέφτη της εντελώς γυμνή και όντας έγκυος 41 εβδομάδων και 2 ημερών. Έκτοτε τα posts της ελαττώθηκαν, κι ενώ ξέραμε πως έχει γεννήσει δεν είχαμε κανένα στοιχείο.

Μέχρι εχθές το απόγευμα που η Jessica ανέβασε στο Instagram account της τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της, τις οποίες δημοσίευσε το περιοδικό People. «17/11/2020: Η μέρα που η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Γνωρίστε τον μικρό μας άγγελο. Μετά από 14 μέρες μετά την «ημερομηνία λήξης» και 28 ώρες (κόλαση), το μωρό μας ήρθε στη γη και δεν σταμάτησα να χαμογελάω από τότε - σύμφωνα με τον James :) Τόσο ευγνώμων για αυτή τη μικρή ψυχή. Το μωρό είναι ό, τι φαντάστηκα ποτέ και πολλά άλλα. Σε ευχαριστούμε που επέλεξες να γίνουμε οι γονείς σου, μωρό μου. Υπόσχομαι ότι δεν θα σε απογοητεύσουμε», έγραφε η λεζάντα των φωτογραφιών της.

Το όνομα της μικρούλας πάντως όπως το ζευγάρι αποκάλυψε είναι Rae.

Δες τις στη gallery που ακολουθεί.