Η Behati Prinsloo μας έδειξε φωτό από το νυφικό της που κανείς δεν είχε δει

Η Behati Prinsloo μας έδειξε φωτό από το νυφικό της που κανείς δεν είχε δει

Και είναι απλά τέλειο

Τον Ιούλιο του 2014 η Behati Prinsloo παντρεύτηκε τον frontman των Maroon 5, Adam Levine, στον πιο όμορφο γάμο της χρονιάς εκείνης. Ωστόσο οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει ήταν ελάχιστες και σε καμία δεν είχαμε δει το νυφικό του διάσημου μοντέλου. Όλα αυτά όμως μέχρι πριν από μερικά 24ωρα που η Behati ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες από τις πρόβες που έκανε δείχνοντας μας το νυφικό της, το οποίο και σχεδίασε ο Alexander Wang.



Η 32χρονη ανέβασε τα story αυτά για να τον τιμήσει για τα γενέθλιά του και με την ευκαιρία αυτή είδαμε και το εκπληκτικό της νυφικό. «Χρόνια πολλά @alexwangny. Τόσες πολλές αναμνήσεις μαζί!!!! Συμπεριλαμβανομένης της ημέρας του γάμου μου», έγραψε η Behati σε μια φωτογραφία της και του 37χρονου σχεδιαστή από το γάμο της με τον Adam Levine στις 19 Ιουλίου 2014.

Μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες από την πρόβα του νυφικού της τον Ιούνιο του 2014, επιδεικνύοντας το πολύ μοντέρνο φόρεμά της, που είχε ένα βαθύ ντεκολτέ με διαφάνεια και σχισμές κατά μήκος των πλευρών. «Αυτό το φόρεμα που μου έφτιαξες για τον γάμο μου, ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει χαχα!», έγραψε η Behati στις φωτό.

Και δεν μπορούμε να μη συμφωνήσουμε μαζί της, γιατί είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφο και της ταίριαζε γάντι. Και εδώ που τα λέμε με τέτοιες αναλογίες δεν μπορούμε να τη φανταστούμε με τίποτα λιγότερο.