Γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι νόσησε από κορονοϊό

Γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι νόσησε από κορονοϊό

Άλλη μία διάσημη που το μοιράστηκε με το κοινό.

Βρισκόμαστε αισίως μιάμιση μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου. Μία αλλαγή που όλοι περιμέναμε λίγο ή πολύ, καθώς το 2020 δεν μπορείς να πεις ότι μας συμπεριφέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο. Ξαφνικά, στις αρχές του χρόνου, όλος ο πλανήτης άρχισε να μαθαίνει την ύπαρξη ενός ιού κάπου στη Wuhan -μία περιοχή που οι περισσότεροι δε γνώριζαν μέχρι πρότινος-, ο οποίος εξελίχθηκε σε μία πανδημία που άλλαξε τις ζωές μας.

Πλέον, και να μην ανήκει κάποιος στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν νοσήσει, σίγουρα έχει κάποιον στο φιλικό του περιβάλλον που το έχει πάθει. Λογικό, λοιπόν, είναι και οι αγαπημένοι celebrities να μιλάνε για τη δική τους περίπτωση, ώστε να διώξουν όποιο πιθανό ταμπού μπορεί να υπάρχει.

Έτσι συνέβη και χτες το βράδυ, όταν η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση που πρωταγωνίστησε στο «Ταμάμ» δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για τα ιδιαίτερα φετινά Χριστούγεννα, αποκαλύπτοντας ότι νόσησε από κορονοϊό.




«Αυτό το βίντεο το γύρισα προ παραμονή Χριστουγέννων.

Και ήθελα να το ανεβάσω πιο νωρίς αλλά δεν είχα καθαρό μυαλό για να το μοντάρω.

Όλες αυτές τις μέρες που ήμουν μόνη μου, κλεισμένη στο άδειο σπίτι των κουμπάρων μου, ένα από τα πράγματα που με έκανε να νιώθω λίγο καλύτερα ήταν το χιούμορ. Και φυσικά οι βιντεοκλήσεις με την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που περνάω τα Χριστούγεννα μόνη μου,και νομίζω δεν θα τα ξεχάσω ποτέ τα φετινά.

Ευτυχώς είμαι πλέον τελείως καλά και αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το περίεργο βιντεάκι που όταν το γύρισα, έφυγε λίγο το μυαλό μου από τη μιζέρια της κατάστασής μου και ένιωσα πολύ καλύτερα!

Η σκέψη μου σε όλους εσάς που είστε μόνοι σας αυτές τις μέρες και σε εσάς που παλεύετε με τον κορονοϊό.

Τα cinnamon rolls δεν βγήκαν πολύ καλά είναι η αλήθεια,αλλά δεν έχει σημασία!

Εγώ τα στήριξα!!»