«Ήταν υποκριτικό, ειρωνικό και βαρετό»: Το Twitter σφάζει με το γάντι τους Meghan και Harry

«Ήταν υποκριτικό, ειρωνικό και βαρετό»: Το Twitter σφάζει με το γάντι τους Meghan και Harry

Ή… όχι και τόσο με το γάντι!

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη βρετανική αποφράδα μέρα, όταν και το Royal Couple Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry, αποφάσισαν να τα παρατήσουν όλα και να αποσυρθούν στις ΗΠΑ, μακριά από Παλάτια, αυστηρούς κανόνες και δημοσιότητα. Τους είχαμε στηρίξει, τους είχαμε δικαιολογήσει και φυσικά τους είχαμε θαυμάσει μιας και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να λες «όχι» στην Ελισάβετ.

Έκτοτε βέβαια, το διάσημο ζευγάρι καταπιάστηκε με διάφορα πράγματα, όλα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα οποία όπως ήταν φυσικό, δέχονταν πάντα αυστηρή κριτική, μιας και ειδικά οι Βρετανοί, τους έχουν πια στη μαύρη λίστα. Όπως συνέβη και με το Podcast τους, του οποίου το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε λίγες ώρες πριν.

Οι Meghan και Harry λοιπόν, συζήτησαν με διάσημους φίλους τους, οι οποίοι «εμφανίστηκαν» live, όπως ήταν οι Elton John, James Corden και άλλοι, ενώ το επεισόδιο έκλεισε ο Archie ο οποίος ευχήθηκε «Καλή Χρονιά». Μάλιστα κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Meghan πέταξε αρκετές φορές λόγια του Martin Luther King, ενώ αποχαιρέτησαν το κοινό με τα λόγια «Η αγάπη πάντα κερδίζει».

Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, στο Twitter έγινε χαμός από σχόλια, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν αρνητικά. Το πιο σκληρό ήταν το «Φέρτε μου έναν κουβά να κάνω εμετό», ενώ ακολούθησαν και αρκετά ακόμη δεικτικά σχόλια όπως: «Είναι τέλειο να βλέπουμε ότι επιτέλους βρήκαν την ιδιωτικότητα που τόσο ήθελαν αφήνοντας τη Μεγάλη Βρετανία. Έκαναν podcast με διάσημους φίλους. Τόσο ειρωνικό», και «Εύχομαι ο κόσμος να σεβαστεί την επιθυμία τους για ιδιωτικότητα και να μην τους ενοχλούν»!

Για την ιστορία να πούμε ότι το ζευγάρι θα λάβει 30 εκατομμύρια δολάρια για το συγκεκριμένο Podcast. Όχι κι άσχημα!