GNTM 3: Οι δύο πρώην παίκτες κυκλοφορούν μαζί, και οι φήμες φουντώνουν

GNTM 3: Οι δύο πρώην παίκτες κυκλοφορούν μαζί, και οι φήμες φουντώνουν

Και έχουμε και ντοκουμέντα!

Το 2020, εκτός από «η χειρότερη χρονιά της ζωής μας… so far», θα μπορούσε να είναι και η χρονιά των reality shows. Τόσους μικρούς ήρωες της καθημερινότητάς μας, ταυτόχρονα στην τηλεόραση, είχαμε πολλά χρόνια να δούμε, μιας μια η μυθοπλασία για ένα διάστημα είχε τον πρώτο λόγο.

Φαίνεται όμως ότι η καραντίνα, και γενικά οι συνθήκες εγκλεισμού, ευνόησαν την προβολή των προγραμμάτων αυτών, και φυσικά την υψηλή τους τηλεθέαση. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας-φυσικά- το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ήταν και το GNTM, διότι είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις μοντέλα να τραβάνε τα χίλια μύρια προκειμένου να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει στη μόδα.

Νικητής ως γνωστόν αναδείχθηκε ο Ηρακλής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε κερδίσει τις εντυπώσεις. Και ενώ τον όμορφο νεαρό τον είχαμε γνωρίσει σε… σχέση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του show, παραδέχτηκε ότι έχει χωρίσει με την κοπέλα του, διαγράφοντας μάλιστα και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Θα μου πεις, σιγά το πράγμα, νέα παιδιά είναι βαρέθηκαν και χώρισαν. Ναι αλλά εδώ έρχεται η ίντριγκα, μιας και κυκλοφορούν φήμες, ότι ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, είναι ζευγάρι με την πρώην συμπαίκτριά του, Μαρινέλα Zύλα. Ο ίδιος φυσικά έχει διαψεύσει την είδηση υποστηρίζοντας ότι είναι μόνο καλοί φίλοι, αλλά η Soulaglamorous, μέσα από το account της στο Instagram διαφωνεί.

Συγκεκριμένα, κόσμος που βρέθηκε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, ευχόμαστε με μήνυμα, είδαν τα δύο παιδιά μαζί, φουντώνοντας τις φήμες περί ειδυλλίου. Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν κυκλοφορήσει φήμες, ότι υπήρχε ιδιαίτερη συμπάθεια ανάμεσα στη Μαρινέλα και τον Σήφη.

Αχ τα νιάτα.

Δες την παρακάτω gallery: