Πρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει: «Ήμουν 2 χρόνια στους γιατρούς»(vid)

Πρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει: «Ήμουν 2 χρόνια στους γιατρούς»(vid)

Mιλά έξω από τα δόντια για το διαγωνισμό επιβίωσης.

Δεν είναι η πρώτη που βλέπουμε το διαγωνισμό επιβίωσης στους δέκτες μας, υπάρχουν όμως πολλές διαφορές μεταξύ του πρώτου Survivor που είδαμε χρόνια πριν και αυτού που βλέπουμε σήμερα. Τα ονόματα όσων έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό έχουν μείνει κάπως, αναλλοίωτα στο χρόνο, το πρώτο πρόσωπο όμως που κέρδισε ποτέ το Survivor είναι ένα και μιλά για το τότε και το τώρα, συγκρίνοντας το επίπεδο δυσκολίας.

Μπορούμε όλοι να αναλογιστούμε τις δυσκολίες του διαγωνισμού αλλά και τα «σημάδια» που μπορεί να αφήσει η εμπειρία αυτή. Ακόμη και αν οι συνθήκες θεωρούνται σήμερα ελεγχόμενες, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου αποκάλυψε πως τότε τα πράγματα ήταν αλλιώς. Και εκείνοι είχαν έρθει αντιμέτωποι με τροφικές δηλητηριάσεις και όπως ακούσαμε, τα έπαθλα σε σχέση με τα έπαθλα του σήμερα ήταν σχεδόν… αστεία.

«Είχαμε πάθει κι εμείς δηλητηρίαση όμως δεν τα δείχνανε τότε[…]Εμάς όσο πιο πολύ υπέφερες, όσο πιο πολύ αρρώσταινες, τόσο περισσότερο ‘’πούλαγε’’ και σε αφήνανε.»

Η νικήτρια του πρώτου Survivor εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα που την ταλαιπώρησε δύο χρόνια μετά την προβολή της στο παιχνίδι.

«Λόγω ασιτίας και έλλειψης βιταμινών μου σταμάτησε η περίοδος για δύο χρόνια, ήμουν δύο χρόνια στους γιατρούς. Ακόμα και τώρα έχω πληγές στο σώμα μου που δεν θα φύγουν ποτέ»

Άκουσε στο παρακάτω video αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: