Πασίγνωστη σταρ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ & το Instagram υποκλίθηκε

Πασίγνωστη σταρ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ & το Instagram υποκλίθηκε

Είναι πανέμορφη είτε με είτε χωρίς makeup.

Ξέρουμε τα «θαύματα» που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ. Τα προϊόντα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ακόμα και να αλλάξουν εντελώς την εικόνα σου, αν αυτό επιθυμείς. Μπορούν απλώς να δώσουν μία υγιή λάμψη στην επιδερμίδα ή να κάνουν έναν άνθρωπο να μη μοιάζει με τον εαυτό του.

Οι celebrities, πάντως, ζουν σε έναν χώρο που απαιτεί τη λάμψη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μάλιστα, φτάνει τα όρια του αναγκαστικού. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες διάσημες εμφανίζονται αρνούμενες την οποιαδήποτε βοήθεια του makeup, τουλάχιστον στις πιο καθημερινές τους ασχολίες που δε ζουν με «πρέπει». Και είναι πολύ αναζωογονητική όλη αυτή η στροφή στη φυσική ομορφιά.

Μία πασίγνωστη τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε αυτό το διάστημα της καραντίνας που περνάει στο σπίτι με την οικογένειά της και δημοσιεύει φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.




Ο λόγος για την Jessica Simpson που διανύει το 40ο έτος της ηλικίας της και το πρόσωπό της είναι πιο όμορφο και λαμπερό από ποτέ. Για την ακρίβεια, αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι μερικές φορές η φυσική ομορφιά, χωρίς πολλές ψηφιακές -ή μη- επεξεργασίες, είναι η μοναδική ομορφιά που χρειάζεσαι για να νιώθεις καλά.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.