Γενέθλια Μαρίας Κορινθίου: Η έκπληξη του Γιάννη Αϊβάζη και το ρομαντικό post

Γενέθλια Μαρίας Κορινθίου: Η έκπληξη του Γιάννη Αϊβάζη και το ρομαντικό post

Υπέροχο κείμενο, λέξη προς λέξη.

Χτες, 30 Δεκεμβρίου, η Μαρία Κορινθίου είχε τα γενέθλιά της και έγινε 41 ετών. Ο αγαπημένος της σύζυγος, Γιάννης Αϊβάζης, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram και να την αφιερώσει σε εκείνη για να δείξει την αγάπη του και τον θαυμασμό του.

«Το μωρό μου μεγαλώνει!!! Σε λατρεύω ομορφιά μου, κορίτσι μου, αγρίμι μου, λιμάνι μου, τρελάρα μου!!! Να σε χαίρομαι!!»

https://www.instagram.com/p/CJa1nPHlg0n


Οι ευχές από τους followers της στο Instagram ήταν αναμενόμενα πολλές και συγκίνησαν την αγαπημένη ηθοποιό. Για να ανταποδώσει την αγάπη που έλαβε από όλους, μάλιστα, η ηθοποιός πόσταρε μία φωτογραφία στο προφίλ της με την τούρτα που της είχε ετοιμάσει η οικογένειά της και τη συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό κείμενο.

«Εχθές είχα μία δύσκολη μέρα. Μία ημέρα που με είχε απογοητεύσει από την κακία κάποιων ανθρώπων και πως μπορεί ένας άνθρωπος να μπει στη διαδικασία, εσκεμμένα να κάνει «κακό» σε κάποιον με υπουλία και φθόνο. Πείτε με ρομαντική, ασυμβίβαστα ρομαντική, πιστεύοντας ότι αυτά κατοικούν σε άλλους πλανήτες, σε αλλά σύννεφα, σε άλλες τοποθεσίες... Δυστυχώς, αθεράπευτα ρομαντική.
Όμως ήρθε το σήμερα, τα γενέθλια μου, ημέρα που ο καθένας μας γιορτάζει την ημέρα της ύπαρξης του... μία ημέρα που με «γέμισε». Με γέμισε από «αγκαλιές», «φιλιά», αγάπη. Όλοι εσείς με γεμίσατε δύναμη και αισιοδοξία.
Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που για τους δικούς τους λόγους σε φθονούν, να το πω λαϊκά δε σε γουστάρουν χωρίς καν να τους έχεις ενοχλήσει ποτέ, ΟΜΩΣ υπάρχουν και αυτοί που απλόχερα θα μοιραστούν μαζί σου φως και αγάπη...
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ που με αγαπάτε, που με θαυμάζετε, που το δείχνετε και το μοιράζεστε αληθινά, αντρίκια! Εσείς και μόνο εσείς, είστε η κινητήριος δύναμη»

https://www.instagram.com/p/CJb4Ywohu0i


DPG Network