Τόσο άντεξε; Η Khloe Kardashian επανήλθε στο Instagram έπειτα από αποχή… μίας ολόκληρης ημέρας

Τόσο άντεξε; Η Khloe Kardashian επανήλθε στο Instagram έπειτα από αποχή… μίας ολόκληρης ημέρας

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση της Khloe Kardashian, ότι θα απέχει από τα social media για ένα διάστημα προκειμένου να απολαύσει ανενόχλητη το υπόλοιπο των γιορτών με την κόρη της True. Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν αναμενόμενη, αλλά η reality star ήταν κατηγορηματική και δύσκολα θα άλλαζε γνώμη.

Έτσι λοιπόν, η χθεσινή μέρα, κύλησε χωρίς φωτογραφία της Khloe στο Instagram, με τους θαυμαστές της να αρχίζουν σιγά σιγά να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι η αγαπημένη τους reality star θα τους λείψει για τα καλά.

Παρόλα αυτά, και επειδή φαίνεται ότι η αποχή από τα social media είναι δύσκολη, η Khloe… ξέχασε τη σπουδαία απόφασή της, και λίγες ώρες πριν, επανήλθε με νέο post, αυτή τη φορά με την κόρη της True.

Η reality star, ανέβασε μία γλυκιά φωτογραφία της 3χρονης, ενώ στα hastags δεν παρέλειψε να βάλει τα γνωστά για την εποχή #SocialDistance #WearAMask. Το κοινό της όπως ήταν αναμενόμενο αιφνιδιάστηκε από την απίθανη αυτή επιστροφή, αλλά η ίδια δεν μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει αυτή της την απόφαση.

Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι στα stories της, συνέχισε να ανεβάζει quotes, με τα οποία προτρέπει τους followers της να σταματήσουν να ασχολούνται με τα… κινητά τους!

Δεν είναι καλά η Khloe παιδιά.