Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά το 2020 με μία από τις πιο σέξι της φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά το 2020 με μία από τις πιο σέξι της φωτογραφίες

Και κάπως έτσι η Ελένη Μενεγάκη λέει το δικό της αντίο στο 2020.

Τελευταία μέρα του 2020 και ελπίζουμε να έχεις ξεκινήσει ήδη να σκέφτεσαι αρκετά αισιόδοξα για τη χρονιά που είναι προ των πυλών. Οι περισσότεροι τις τελευταίες ώρες ποστάρουν διάφορες φωτογραφίες στα social media θέλοντας να κάνουν τον δικό τους απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει αλλά και να στείλουν μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας για το 2021. Το ίδιο έκανε και η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικά λεπτά.

«Σε λίγες ώρες ο χρόνος αλλάζει...αν μπορούσες να πραγματοποιήσεις μια ευχή, ποια θα ήταν η δικιά σου για το 2021 που να αφορά μόνο εσενα !», ήταν το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη κάτω από την τελευταία φωτογραφία που πόσταρε για το 2020. Όλοι βέβαια προσέξαμε το σέξι φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει με το τόσο μοναδικό print.

Το 2020 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για την παρουσιάστρια όχι μόνο λόγω της πανδημίας αλλά και της απόφασής της να πατήσει το pause για λίγο καιρό στα επαγγελματικά της. Εδώ και έξι μήνες απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πότε και πώς θα επιστρέψει.