Η photo της Vergara με μαγιό αποδεικνύει ότι τα 48 είναι μόνο ένας αριθμός

Η photo της Vergara με μαγιό αποδεικνύει ότι τα 48 είναι μόνο ένας αριθμός

Η ηθοποιός είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Ο καιρός είναι λίγο περίεργος εδώ, αφού μία ρίχνει καταρρακτώδη βροχή και μία ξεπροβάλλει ο ήλιος κάνοντας την ημέρα να μοιάζει σαν τις πρώτες της άνοιξης. Δεν είναι, όμως, να σε ξεγελάει, γιατί η ψύχρα καραδοκεί και, ειδικά όταν δεν υπάρχει το φως του ήλιου, τη νιώθεις για τα καλά και φροντίζεις να προμηθεύεσαι τα πιο ζεστά σου ρούχα.

Στην άλλη άκρη του πλανήτη, βέβαια, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Η διάσημη ηθοποιός Sofia Vergara δημοσίευσε πριν μερικές ώρες μία φωτογραφία της στην οποία είναι ξαπλωμένη σε μία ξαπλώστρα φορώντας το μαγιό της και αφήνοντας το καλλίγραμμο σώμα της σε πρώτο πλάνο.

Όπως μπορείς να φανταστείς, μέσα σε μισή μέρα, η εν λόγω φωτογραφία εκτοξεύθηκε από likes και σχόλια και, για να είμαστε πιο συγκεκριμένες, τη δεδομένη στιγμή, μετράει πάνω από 200 χιλιάδες likes.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Vergara εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, όμως, κάθε φορά, όσο και να το περιμένεις, μένεις να κοιτάς με το στόμα ανοιχτό. Η σταρ διανύει το 48ο έτος της ηλικίας της και, ειδικά το σώμα της, μοιάζει λες και είναι στα 30.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία και δες και ένα βίντεο με μερικές από τις πιο σέξι της στιγμές: