Δες πώς είναι σήμερα ο Μπάμπης Μπάμπουρας από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Δες πώς είναι σήμερα ο Μπάμπης Μπάμπουρας από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο ηθοποιός έχει αλλάξει πολύ μετά την επιτυχία της σειράς.

Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μία από τις σειρές που έχουν καταφέρει να έχουν απήχηση στο κοινό κάθε ηλικίας. Δεν έχει σημασία σε ποια δεκαετία έχεις γεννηθεί. Ακόμα και τα παιδιά των 00s μπαίνουν στο YouTube για να δουν επεισόδια και να ξεκαρδιστούν με τις αγαπημένες ατάκες που πλέον έχουμε μάθει απέξω.

Οι χαρακτήρες που έχουν συστηθεί στο κοινό μέσω της σειράς ανήκουν στην κατηγορία του επικού. Από την άποψη ότι μας έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη και όσες φορές και να τους δούμε στις «άπειρες» επαναλήψεις στην τηλεόραση, θα ενθουσιαζόμαστε σαν να ήταν η πρώτη φορά.

Ένας από αυτούς που σίγουρα δε θα ξεχάσουμε είναι ο αστυνομικός Μπάμπης Μπάμπουρας. Στο story, ήταν ο άνθρωπος που η Ελένη με τον Κωνσταντίνο ήθελαν να προξενέψουν στη Ματίνα Μανταρινάκη, αλλά, τελικά, κατέληξε με έναν παλιό του έρωτα, που πρόσφατα έβγαινε με τον Νικόλα.




Τον υπέροχο αστυνομικό υποδύθηκε ο ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση στην παιδική σειρά «Ο καπετάν Σβούρας» και, στη συνέχεια, το βιογραφικό του μεγάλωσε αισθητά. Μέτρησε ρόλους σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως οι Απαράδεκτοι, Ντόλτσε Βίτα και Εγκλήματα. Μέχρι και στην αναβίωση του Καφέ της Χαράς.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες φωτογραφίες του.