Η photo της Σίσσυς Χρηστίδου δείχνει το μόνο που θα κρατήσουμε από το 2020

Η photo της Σίσσυς Χρηστίδου δείχνει το μόνο που θα κρατήσουμε από το 2020

Απλά, λιτά και όμορφα.

Ποιον κοροϊδεύουμε; Το 2020 ήταν δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο. Μας έφερε πανδημίες κι έναν σωρό άλλα περίεργα πράγματα που θέλουμε να ξεχάσουμε. Η πρώτη μέρα του νέου έτους ήρθε και σκοπεύουμε να διοχετεύσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο να μας έρθουν όλα τα καλά ή, αν μη τι άλλο, καλύτερα από το 2020.

Η αλλαγή του χρόνου έγινε μέσα στο σπίτι φέτος. Με λίγους και καλούς ανθρώπους. Τους πιο κοντινούς μας. Κι ενώ στην αρχή μας ενόχλησε η ιδέα, αφού έχουμε συνηθίσει τα μεγάλα parties, μαγαζιά με οχλαγωγία και όλα τα συναφή, αφού βιώσαμε το χθεσινό, είδαμε ότι δεν ήταν και τόσο άσχημα, ε; Πολλή και πραγματική αγάπη.

Στην ίδια κατάσταση βρέθηκαν και οι διάσημοι της showbiz που φρόντισαν να ανεβάσουν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram για να μας πληροφορήσουν σχετικά με το τι επέλεξαν να κάνουν τη δεδομένη στιγμή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram της, στην οποία βρίσκεται αγκαλιά με τους δυο γιους της και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Γιατί να μην είναι, άλλωστε; Το post συνόδευσε με μία λεζάντα: «Η μεγάλη έξοδος ας γίνει με μεγάλη αγκαλιά... ♥️ #2021 #ReadyToEnter»

Παράλληλα, έκανε story κι ένα video με το γιορτινό τραπέζι.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.