Σοφία Καρβέλα: Το φωτογραφικό υλικό από την Πρωτοχρονιά με τους δικούς της

Σοφία Καρβέλα: Το φωτογραφικό υλικό από την Πρωτοχρονιά με τους δικούς της

Υπέροχες φωτογραφίες από την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

Πολύ καιρό το περιμέναμε και, επιτέλους, η νέα χρονιά ήρθε με τη θετική μας σκέψη ότι καλύτερα πράγματα θα συμβούν στο προσεχές μέλλον. Η αλλαγή του χρόνου ήταν τέτοια που μας έκανε να εστιάσουμε περισσότερο από ποτέ στους πολύ δικούς μας ανθρώπους, αφού υπήρχε και ο αριθμητικός περιορισμός στο τραπέζι. Σε κάθε περίπτωση, όλοι ακολουθήσαμε τους κανόνες και σε ανάλογη φάση ήταν και η Σοφία Καρβέλα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι μία celebrity που έχει έναν ιδιαίτερα πλούσιο λογαριασμό στο Instagram. Τα posts της δε σταματάνε να εμφανίζονται και οι followers της είναι συντονισμένοι για να τα γεμίσουν με likes και σχόλια.

Σε μία ημέρα, όπως η χτεσινή, λοιπόν, δε γινόταν να μην κάνει τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις, εξ ου και υπήρχε μία ανάρτηση με φωτογραφίες από όλα όσα έκανε με την οικογένεια και τους δικούς της.

Σε story, δε, ανέβασε και ένα βίντεο από τις μαγειρικές της ασχολίες, κάτι που δεν πρόκειται να σε παραξενέψει, αφού η Καρβέλα συνηθίζει να μαγειρεύει και να το μοιράζεται με το κοινό της στο Instagram.




Δες, λοιπόν, το φωτογραφικό άλμπουμ της χτεσινής ημέρας στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.