Διάσημη έγκυος influencer νεκρή στα 36 της χρόνια

Διάσημη έγκυος influencer νεκρή στα 36 της χρόνια

Και ακόμη κανείς δεν ξέρει τον λόγο

Μπορεί να έχουμε αφήσει το 2020 πίσω μας (ελπίζουμε οριστικά και να μη μας κάνει κάποια πλάκα) όμως προτού φύγει φρόντισε να σκορπίσει θλίψη στον κόσμο των social media. Διάσημη influencer που πρόσφατα είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πέθανε στα 36 της, με την αιτία ακόμη να μην έχει γίνει γνωστή. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, έγινε όμως γνωστό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η influencer Emily Mitchell, που περίμενε το πέμπτο της παιδί, πέθανε ξαφνικά αυτήν την εβδομάδα, επιβεβαίωσε η οικογένειά της. H blogger με έδρα το Rhode Island, η οποία είχε τον λογαριασμό Hidden Way στο Instagram, πέθανε τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, μαζί με το αγέννητο παιδί της. Η οικογένειά της είπε ότι έτρωγε πρωινό στις 22 Δεκεμβρίου, όταν απλά «δεν ανταποκρίθηκε».

Οι προσπάθειες για τη σωτηρία της ίδιας και του εμβρύου της ήταν ανεπιτυχείς. Οι γιατροί δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει μια αιτία θανάτου.

«Οι καρδιές μας είναι σπασμένες και η χαρούμενη παρουσία της θα λείψει πολύ από τόσους πολλούς», ανέφερε ένα μήνυμα σε μια σελίδα του GoFundMe για την οικογένεια της Mitchell. «Η Em είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή πολλών ανθρώπων και αυτή η απώλεια είναι ακατανόητη για όποιον την γνώριζε. Η φίλη μας ήταν αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος, είχε μια καρδιά για τον Κύριο, και αγαπούσε τόσο πολύ τα παιδιά της».

Η Mitchell και ο σύζυγός της, ο Joseph, μοιράστηκαν τα νέα της πρόσφατης εγκυμοσύνης της με τους 109.000 fans της στις 19 Νοεμβρίου. Στις 8 Δεκεμβρίου, έγραψε στους followers της ότι θα υποβληθεί στην πέμπτη καισαρική τομή της. Ο λογαριασμός της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε τα σκαμπανεβάσματα της ανατροφής των τεσσάρων παιδιών της, Finn, Isla, Eden και Luna.

«Όμορφη μέσα και έξω, η Emily είχε ένα μεταδοτικό χαμόγελο και ένα ευγενικό, συμπονετικό πνεύμα», αναφέρει η διαδικτυακή νεκρολογία της. «Η πληθωρική της προσωπικότητα ακτινοβολούσε προς τα έξω στις αλληλεπιδράσεις και τις σχέσεις της με όλους τη γνώριζαν. Η Emily ήταν ένα σύμβολο δύναμης στις πιο δύσκολες στιγμές για τόσους πολλούς».

Δες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.