Η Ηλιάνα ποζάρει on camera με τον Snik & μας αποκαλύπτει το challenge του 2021

Η Ηλιάνα ποζάρει on camera με τον Snik & μας αποκαλύπτει το challenge του 2021

Από τις σπάνιες φορές που τους βλέπουμε μαζί

Μας φαίνεται σαν ψέμα όμως είναι αλήθεια. Το 2020 έφυγε και η νέα χρονιά ελπίζουμε να φέρει μόνο υγεία και χαμόγελα. Και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram account της λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, τα χαμόγελα έχουν ήδη «check» στη λίστα της.

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό του νέου έτους η Ηλιάνα –αλλά και ο Snik- ανέβασε στο Instagram της φωτογραφία με τον αγαπημένο της Snik προκειμένου να ευχηθούν για τον νέο χρόνο. Είναι φυσικά μία από τις σπάνιες φορές που τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί στα social media και η αλήθεια είναι πως τους χορτάσαμε. Δες τους κι εσύ καλά γιατί δεν ξέρουμε πότε θα το δούμε ξανά αυτό.

Η πρώην κριτής του GNTM και ο trapper σύντροφός της πόζαραν χαμογελαστοί και σε αυτό ακριβώς θα σταθούμε. Το caption της Ηλιάνας έγραφε: «Το 2021 θα είναι σίγουρα καλύτερο! Μέχρι και ο @snikthehustla χαμογέλασε», και η αλήθεια είναι πως δεν τον έχουμε δει να το κάνει ξανά αυτό στην κάμερα ή σε φωτογραφίες τους. Η Ηλιάνα κατάφερε να κάνει τον Snik να χαμογελάσει σε φωτογραφία, και ήδη έχει βάλει πλώρη για το επόμενο challenge του 2021.



Ποιο πιστεύεις πως μπορεί να είναι αυτό; Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της φωτό, η Ηλιάνα έκανε ένα story, στο οποίο βλέπουμε ξανά τον Snik να χαμογελά (του άρεσε μάλλον) και την παρουσιάστρια να γράφει σε αυτό: «01/01/2021 χαμογέλασε on camera. Επόμενο challenge, να σηκωθεί από το pc».

Για να δούμε θα τα καταφέρει η Ηλιάνα να τον κάνει να «ξεκολλήσει» από τον υπολογιστή του μέσα στην υπόλοιπη χρονιά;