Αυτή είναι η 19χρονη καλλονή που αναδείχθηκε η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο

Αυτή είναι η 19χρονη καλλονή που αναδείχθηκε η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο

Τι να πει η ωραία Ελένη της Τροίας

 

Μπορεί να αφήσαμε πίσω μας το 2020 εδώ και κάποια 24ωρα, προτού όμως φύγει η χρονιά αυτή που μας ταλαιπώρησε όσο καμία, μας άφησε κάτι να θαυμάζουμε. Το κορίτσι που ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα παγκοσμίως για το 2020, είναι 19 ετών και είναι πραγματικά μια κούκλα.

Η Yael Shelbia «στέφθηκε» νικήτρια της ετήσιας λίστας του TC Candler «100 πιο όμορφα πρόσωπα της χρονιάς». «Ποτέ δεν ήμουν πρώτη σε τίποτα… είναι πολύ ωραίο», δήλωσε η 19χρονη, η οποία κάνει επί του παρόντος την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία της στην ισραηλινή αεροπορία, στους Times of Israel.

Το hot μοντέλο και η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός είναι επίσης Νο 1 στις προτιμήσεις τουλάχιστον ενός άλλου ατόμου. Η Yael Shelbia φέρεται να βγαίνει με τον 35χρονο Brandon Korff, εγγονό του αείμνηστου δισεκατομμυριούχου του CBS και της Viacom, Sumner Redstone, ο οποίος εκδιώχθηκε από το Ισραήλ επειδή καταπάτησε τους κανόνες καραντίνας COVID-19 την περασμένη άνοιξη όταν επισκέφτηκε κρυφά τη Shelbia.

Η μελαχρινή καλλονή με μπλε μάτια, η οποία συμμετείχε σε εκστρατείες για την ισραηλινή εταιρεία μόδας Renuar, τα ακουστικά της KM και τη σειρά μακιγιάζ KKW Beauty της Kim Kardashian, είναι επίσης star στο Instagram της οποίας η σελίδα είναι γεμάτη με σέξι selfies για τους σχεδόν 1 εκατομμύριο followers της.

«Ευχαριστώ @tccandler και όλους τους ψηφοφόρους. Το εκτιμώ με όλη μου την καρδιά!», έγραψε σε post της στο Instagram η Shelbia μετά την παγκόσμια νίκη της.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.