Η Nicki Minaj μας δείχνει τον νεογέννητο γιο της και το Instagram «λιώνει»

Η Nicki Minaj μας δείχνει τον νεογέννητο γιο της και το Instagram «λιώνει»

Μα πόσο χαριτωμένος είναι;

Η Nicki Minaj ήταν μία από τις 23 celebrities που απέκτησαν παιδάκι μέσα στο 2020. Και μπορεί κανείς να μην περίμενε αυτή την εξέλιξη στη ζωή της, εκείνη όμως είναι πλέον μανούλα και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες με τον γιο της, αφού μέχρι στιγμής δεν μας τον είχε δείξει.

Η 38χρονη ράπερ και ο σύζυγός της Kenneth Petty καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί στον κόσμο στις 30 Σεπτεμβρίου και επιτέλους βλέπουμε για πρώτη φορά μερικές αξιολάτρευτες φωτογραφίες του. Η Nicki δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το όνομα του γιου της, αλλά αναφέρθηκε σε εκείνον με το ψευδώνυμο Papa Bear στην ανάρτηση της στο Instagram.

«#PapaBear σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες να γίνω η μαμά σου. Σας εύχομαι μια καλή και όμορφη Πρωτοχρονιά. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας σε αυτό το ταξίδι. Σημαίνει τόσο πολλά για μένα. Το να γίνεις μαμά είναι μακράν η πιο ικανοποιητική δουλειά που έχω αναλάβει ποτέ. Αποστολή αγάπης σε όλες τις μητέρες υπερήρωες εκεί έξω. Μεγάλες αγκαλιές σε όλες τις γυναίκες που ήταν έγκυες κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», έγραψε η Nicki στην ανάρτηση της.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες του.