23 celebrities που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους (ή γέννησαν) μέσα στο 2020

23 celebrities που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους (ή γέννησαν) μέσα στο 2020

Η φετινή χρονιά θα μας μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους

Το final countdown για τον αποχαιρετισμό του 2020 έχει ξεκινήσει και μας έχουν απομείνει τρεις ημέρες για να πούμε το οριστικό αντίο. Αν μας ρωτάς αν στενοχωριόμαστε η απάντηση είναι όχι και οι λόγοι αρκετά γνωστοί πλέον. Η χρονιά αυτή δεν έφερε λίγα μαζί της –τουλάχιστον ελπίζουμε να τα πάρει φεύγοντας- είχε όμως και αρκετά παράδοξα αλλά θετικά γεγονότα.

Πριν από μερικές ημέρες ήμασταν εδώ που σου θυμίσαμε τους γάμους που έλαβαν χώρα μέσα στο 2020 παρά τους περιορισμούς και τις δυσκολίες της πανδημίας. Σήμερα θα ξεκινήσουμε τη μέρα με τις εγκυμοσύνες της χρονιάς, οι οποίες δεν ήταν λίγες σε καμία περίπτωση. Αρκετές μας σόκαραν, άλλες τις περιμέναμε. Όλες όμως ήταν η όμορφη νότα μέσα στη δύσκολη χρονιά που διανύσαμε μέχρι σήμερα.

Και δεν λέμε πολλά λόγια γιατί έχουν απομείνει τρεις μέρες και κανείς δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να συμβεί ή να μας επιφυλάσσει το 2020 μέχρι να φύγει οριστικά, οπότε ας είμαστε προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα. Επιστρέφοντας στο θέμα μας, είμαστε εδώ για να σου θυμίσουμε 23 celebrities που ανακοίνωσαν πως είναι έγκυος μέσα στο 2020 και που ίσως δεν τις θυμάσαι.

Δεν θα σε δυσκολέψουμε, αρκεί ένα «κλικ» στη gallery που ακολουθεί και θα φρεσκάρεις πολύ άμεσα τη μνήμη σου.